Udalo się, jest krecha jak nic! Gratulacje! I to całkiem gruba więc beta też musi być pokazna.Dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt na betę idę jutro dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197453
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Melise na wieczór wypije
Domyślam się [emoji6] będzie dobrze. Mnie usypia czytanie książek, więc spróbuj coś nudnego do łóżka przeczytać [emoji38]
kolor nadzieji
Jeszcze niedziekuje jutro się wszystko wyjaśni[emoji846]
Udalo się, jest krecha jak nic! Gratulacje! I to całkiem gruba więc beta też musi być pokazna.
Motylkowo
Mnie podbrzusze bolało jak na okres do 10 tygodnia. Przed 2 Beta musiałam zrobić test sikany czy faktycznie jeszcze się ciąża utrzymuje bo byłam tak zestresowana. Mi test pomógł się uspokoić.... trzymam kciuki za pozna implantacją i pokaźna betę musi być w końcu dobrzeJeszcze niedziekuje jutro się wszystko wyjaśni[emoji846]
kolor nadzieji
Dzięki podniosłam mnie na duchu[emoji3590]
Mnie podbrzusze bolało jak na okres do 10 tygodnia. Przed 2 Beta musiałam zrobić test sikany czy faktycznie jeszcze się ciąża utrzymuje bo byłam tak zestresowana. Mi test pomógł się uspokoić.... trzymam kciuki za pozna implantacją i pokaźna betę musi być w końcu dobrze
Udało się na pew o. Już dziś po cichu gratulujeJuż jutro pojadę na dziś wystarczy stresu[emoji1787]
kolor nadzieji
[emoji3590]
Udało się na pew o. Już dziś po cichu gratuluje
Evelyn1919
Mówilam ze się uda ! Jejku jak się cieszę!
Dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt na betę idę jutro dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197453
Evelyn1919
Czekam z niecierpliwością na wynik bety i piękne przyrosty
[emoji3590]
reklama
kolor nadzieji
Ja jeszcze się nie ciesze jutro się okaże czy będzie z czego[emoji846]
Mówilam ze się uda ! Jejku jak się cieszę!
Czekam z niecierpliwością na wynik bety i piękne przyrosty
Podziel się: