Lekkie ciagniecie, plamienie, ale mysle ze dzien przed bylo gorzej. Czulam sie jak kwoka co wysiaduje jaja taka ciezkosc w podbrzuszu, kazdy krok to taki delikatny dyskomfort ciezkosci@Justyna34 @Evelyn1919 a jak wy dziewczyny do dnia dzisiejszego się czujecie macie jakieś bóle? Miałyście przed testami jakieś przeczucia?
reklama
Tak sobie z implantacja skojarzylam.Ból i plamienie to dobry objaw?
Mam dobre przeczucie co do Ciebie
Gratulacje jesteś w ciążyCześć Dziewczyny, byłam tu ostatnio 2 miesiące temu, przeszłam 3 iui i zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy żeby przygotować się przed in vitro. Staramy się z mężem już 2 lata, ja mam 33 lata mąż 34.
Jutro mam umówiona wizytę w invicie ale dzieje się coś lekko dziwnego, okres mi się spóźnia już 2-3 dni a na wizytę przed in vitro pierwsza trzeba isc w 1-5 dniu cyklu... A że wizyta jutro a ja jeszcze nie dostałam okresu to pojechałam i od niechcenia zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski, jedna blada ale jest... Nie wiem czy mam się cieszyć... Jutro pójdę na wizytę, czy lekarz może powiedzieć coś czy jestem w ciąży przez usg czy niczego nie będzie widać. W ogóle w to że jestem w ciąży wierzę w 1 %. Jeżeli by tak było to napisze wam tu... Zobacz załącznik 1196069
Idź jutro na betę i 2 dni później dla sprawdzenia przyrostu.
Na lekarza to jeszcze za wcześnie nic nie będzie widać.
Motylkowo
Fanka BB :)
To jest super mega widoczna kreskaCześć Dziewczyny, byłam tu ostatnio 2 miesiące temu, przeszłam 3 iui i zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy żeby przygotować się przed in vitro. Staramy się z mężem już 2 lata, ja mam 33 lata mąż 34.
Jutro mam umówiona wizytę w invicie ale dzieje się coś lekko dziwnego, okres mi się spóźnia już 2-3 dni a na wizytę przed in vitro pierwsza trzeba isc w 1-5 dniu cyklu... A że wizyta jutro a ja jeszcze nie dostałam okresu to pojechałam i od niechcenia zrobiłam test ciążowy i są dwie kreski, jedna blada ale jest... Nie wiem czy mam się cieszyć... Jutro pójdę na wizytę, czy lekarz może powiedzieć coś czy jestem w ciąży przez usg czy niczego nie będzie widać. W ogóle w to że jestem w ciąży wierzę w 1 %. Jeżeli by tak było to napisze wam tu... Zobacz załącznik 1196069
Serio tak uważasz? Nie no dla mnie to jest nie realne, tyle starań iui i co.. I od tak ciąża.... Bardziej wierzę w błąd testu ale dzieki6Gratulacje jesteś w ciąży
Idź jutro na betę i 2 dniu później
Motylkowo
Jesteś cierpliwa ja już bym poszła na Betę. Trzymam kciuki cały czas )Wow odważne jesteście[emoji4] ja dziś mam 6dpt i czekam z beta do piątku, test boje się zrobić.
Ale wczoraj mnie bardziej bolało podbrzusze i miałam skurcze i jednorazowe wieczorne plamienie i niestety mam źle przeczucia że się nie udało[emoji17]
Motylkowo
To jest ciąża zrób betę jutro tak jak Ci raza. Jeśli będzie powyżej 1000 zapisz się dopiero na USG wczesnej nic nie zobaczyszSerio tak uważasz? Nie no dla mnie to jest nie realne, tyle starań iui i co.. I od tak ciąża.... Bardziej wierzę w błąd testu ale dzieki6
kolor nadzieji
Zrobiłam teraz test bo skoro wam coś pokazało to mi też może coś pokaże niestety chyba biel widzę tzn jak się przyjrzeć to jakiś cień cienia może i jest więc raczej to kreska duch która sobie wmawiam poczekam chyba jednak do piątku o ile wcześniej okres nie prYjdzie[emoji17]
Lekkie ciagniecie, plamienie, ale mysle ze dzien przed bylo gorzej. Czulam sie jak kwoka co wysiaduje jaja [emoji4] taka ciezkosc w podbrzuszu, kazdy krok to taki delikatny dyskomfort ciezkosci
Tak sobie z implantacja skojarzylam.
Mam dobre przeczucie co do Ciebie
Motylkowo
Wstaw zdjęcie )Zrobiłam teraz test bo skoro wam coś pokazało to mi też może coś pokaże niestety chyba biel widzę tzn jak się przyjrzeć to jakiś cień cienia może i jest więc raczej to kreska duch która sobie wmawiam poczekam chyba jednak do piątku o ile wcześniej okres nie prYjdzie[emoji17]
reklama
kolor nadzieji
Właśnie uległam emocji i zrobiłam test jest kreska duch. Dziękuję za kciuki[emoji3590]
Jesteś cierpliwa ja już bym poszła na Betę. Trzymam kciuki cały czas )
Podziel się: