eij
Fanka BB :)
Aha może dlatego mój chciał wiedzieć bo w tym samym czasie robiłam też 13 innych badań hormonalnychJest tylko wiek kobiety, internet tez mówi, ze nie ma zależności z dniem cyklu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha może dlatego mój chciał wiedzieć bo w tym samym czasie robiłam też 13 innych badań hormonalnychJest tylko wiek kobiety, internet tez mówi, ze nie ma zależności z dniem cyklu.
Super gratulujeDziewczynki kochane....dzisiaj 6 dpt - beta 46 już od środy wieczora testy siķane zaczynały być powoli pozytywne....boje się cieszyć.... oby wzrosty były odpowiednie tyle lat starań...1 transfer i już gdybym wiedziała to wcześniej dodam że zarodek był 2AB - czyli nie żaden mocarz
Dziewczynki kochane....dzisiaj 6 dpt - beta 46 już od środy wieczora testy siķane zaczynały być powoli pozytywne....boje się cieszyć.... oby wzrosty były odpowiednie tyle lat starań...1 transfer i już gdybym wiedziała to wcześniej dodam że zarodek był 2AB - czyli nie żaden mocarz
Rewelacja gratuluję napewno przyrost bety będzie ładny. SuperDziewczynki kochane....dzisiaj 6 dpt - beta 46 już od środy wieczora testy siķane zaczynały być powoli pozytywne....boje się cieszyć.... oby wzrosty były odpowiednie tyle lat starań...1 transfer i już gdybym wiedziała to wcześniej dodam że zarodek był 2AB - czyli nie żaden mocarz
Domyślam się obawy będą zawsze, na każdym etapie ciąży i po porodzie zresztą też ale warto w tym wszystkim znaleźć złoty środek i dać sobie szansę na odrobinę szczęścia zresztą jak będziesz wiedziała na kolejnych badaniach USG że wszystko w porządku to radość sama przyjdzie i wtedy daj się ponieść, w końcu ciąża to taki piękny czasDziękuję za wszystkie słowa wsparcia i otuchy przez ten ciężki dla mnie okres muszę dojść do siebie i poukładać to wszystko w głowie. Jedno musze Wam powiedzieć - po tym wszystkim co każda z nas przeszła, nie ma już takiego bum i radości...skakania do sufitu...człowiek tak nie może w to uwierzyć, że zaczyna się już martwić i kolejne etapy, które ewentualnie mogą nie wypalić... jest na prawdę ciężko, mimo tej wspaniałej wiadomości i wyników beta.. szok
Ja miałam tak samo.. zamiast radości strachDziękuję za wszystkie słowa wsparcia i otuchy przez ten ciężki dla mnie okres muszę dojść do siebie i poukładać to wszystko w głowie. Jedno musze Wam powiedzieć - po tym wszystkim co każda z nas przeszła, nie ma już takiego bum i radości...skakania do sufitu...człowiek tak nie może w to uwierzyć, że zaczyna się już martwić i kolejne etapy, które ewentualnie mogą nie wypalić... jest na prawdę ciężko, mimo tej wspaniałej wiadomości i wyników beta.. szok
No to teraz trzymam kciuki za piękne przyrosty i żeby fasolka ładnie rosłaDziewczynki kochane....dzisiaj 6 dpt - beta 46 już od środy wieczora testy siķane zaczynały być powoli pozytywne....boje się cieszyć.... oby wzrosty były odpowiednie tyle lat starań...1 transfer i już gdybym wiedziała to wcześniej dodam że zarodek był 2AB - czyli nie żaden mocarz