reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gratulacje mamusiu[emoji3590] a jak się czujecie? Maleństwa zdrowe? Masz parkę, chłopców czy dziewczynki?
Cześć dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam bo w życiu wiele się działo, moje bliźniaki już miesiąc na świecie [emoji3059] widzę ze jest wiele nowych osób, chce Wam powiedzieć ze za Was wszystkie trzymam kciuki i wierze ze każdej z Was się W końcu uda i będziecie szczęśliwe tak jak ja [emoji8] dla mnie ta szczęśliwa była 3 IUI

reklama
No pewnie że w tej sytuacji najważniejsze jesteśmy my[emoji4] odpoczywaj dużo kochana i regeneruje siły na przyjęcie kropeczka w przyszłym cyklu[emoji3590]
No i decyzja podjęta. Transfer za miesiąc. Lekarz powiedział, że w ciągu najbliższych dni mogę się czuć jeszcze gorzej...także transfer mógłby to jeszcze spotęgować przez wzrost hcg i kolejną wojnę hormonalną. Także kolorku, już oficjalnie dołączam do grona krio transferu. Ważne jest w tym wszystkich też nasze zdrowie i życie...;)

To super że wszystko skończyło się dobrze a teraz jest cudnie[emoji3590] życzę żeby chłopcy rośli jak na drożdżach i żebyś z nich miała duuuuzo pociechy[emoji16][emoji256][emoji188]
Dwóch chłopców [emoji846] wszyscy czujemy się dobrze choć było trochę stresu, jednak ciaza bliźniacza niesie za sobą ryzyko. Ale jest cudnie [emoji846]

Cześć dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam bo w życiu wiele się działo, moje bliźniaki już miesiąc na świecie 🥰 widzę ze jest wiele nowych osób, chce Wam powiedzieć ze za Was wszystkie trzymam kciuki i wierze ze każdej z Was się W końcu uda i będziecie szczęśliwe tak jak ja 😘 dla mnie ta szczęśliwa była 3 IUI
Najważniejsze że chłopcy już z Wami i wszystko jest ok. 😘😘😘

Nie myślę o tym...póki co mój organizm walczy żeby nie trafić do szpitala...z krwi wyszły podwyższone leukocyty, także może mam jeszcze jakiś stan zapalny. Na ten moment bardziej po prostu martwię się o siebie...
Kurcze, nie mialam pojecia,ze takie powikłania moznw miec, brzmi to poważnie. Wracaj szybko do zdrowia!

Też nie myślałam, że az tak...tak to jest jak się ma wysokie AMH...wtedy grozi przestymulowanie... na razie jestem na przeciwbolowych i jest w miare ok, ale więcej leżę niż chodze.
Kurcze, nie mialam pojecia,ze takie powikłania moznw miec, brzmi to poważnie. Wracaj szybko do zdrowia!

reklama
Też nie myślałam, że az tak...tak to jest jak się ma wysokie AMH...wtedy grozi przestymulowanie... na razie jestem na przeciwbolowych i jest w miare ok, ale więcej leżę niż chodze.
Jak poprzedni lekarz chciał zacząć procedurę on vitro też od razu poinformował nas że transfer w późniejszym albo jeszcze kolejnym cyklu żeby jajniki doszły do siebie :) takie schody kochane musimy pokonywać ale zrobimy wszystko 💪💪

Do góry