reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje. :(

reklama
Ok. U mnie dzis 11 dpo IUI. Czytałam że może być jeszcze za wcześnie..
Mi 9 dni po inseminacji wyszedł pozytywny test sikany co prawda druga kreska bardzo słabo widoczna, ale była 🙂 11 dni po zrobiłam test sikany i już wyrszniejsza i równo 14 dni po miałam betę 130 🥰 ale od września kolejne starania zaczynamy... Także trzymam kciuki 👍 na pewno będzie ładny wynik 🥰

Można dopisać testowanie po 3 iui 7 września. To mój 3 raz. tym razem biorę od 2 tyg po raz pierwszy Glucophage 1000 i duphasatan po iui 2 x dziennie. Czy ktoś miał tak i się udało? Dodam że wszystko ok, nasienie b. Dobre, edno super, i 1 pęcherzyk. Iui zrobiona w idealnym czasie + poprawiałam Jeszce z mężem... Liczę że do 3 razy sztuka. 3majcie kciuki. Aa czy ktoś ma jakiś sposób bo boli mnie brzuch po tym Glucophage

reklama
Do góry