PałkaZapałka
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!!!Dziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Trzymam kciukiDziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Będzie dobrze trzymam kciukiDziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Wszystko będzie dobrze zobaczyszDziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Trzymamy kciuki, ale na pewno wszystko będzie dobrze i dzidzia pieknie i zdrowo rosnie!Dziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Będzie dobrze. Czekamy na relacjeDziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.
Mi 9 dni po inseminacji wyszedł pozytywny test sikany co prawda druga kreska bardzo słabo widoczna, ale była 11 dni po zrobiłam test sikany i już wyrszniejsza i równo 14 dni po miałam betę 130 ale od września kolejne starania zaczynamy... Także trzymam kciuki na pewno będzie ładny wynikOk. U mnie dzis 11 dpo IUI. Czytałam że może być jeszcze za wcześnie..
Trzymam kciuki.Dziewczyny dziś mam wizytę o 15. Trzymajcie kciuki bo mam ostatnio takie koszmary, że w ogóle nie śpię...jak nie brak serca to wszystko we krwi itd. strasznie się przez nie stresuje.