To mam nadzieje, że idealny moment pęcherzyk widocznie o tym wiedziałHej Dziewczyny
Byłam wczoraj rano na monitoringu do 2 IUI, a tam pęcherzyk już pękł! Partner szybko dojechał i zrobiliśmy IUI, ale myślicie że to nie było za późno? W piątek pęcherzyk miał raptem 15mm.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej moje kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
eij
Super !!! Teraz już wszystko pójdzie gładko. Trzymam mocno kciukiHej moje kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
Wspaniale wieści! Juz tuż tuż! Trzymam kciukiHej moje kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
Kolendra29
Tez rozważam żeby iść jutro. 14 dzień Po iui. Głowa już mi paruje od myślenia o tym.Dziewczyny pomocy bo świruje. Chyba jadę jutro na betę to będzie 12 dzień po IUI co myślicie? Nie wytrzymam tej nie pewności
Witaj w klubie...Tez rozważam żeby iść jutro. 14 dzień Po iui. Głowa już mi paruje od myślenia o tym.
14 dzień to mi lekarz mówił żeby robić test i jak coś to przestać brac duphaston Więc myślę ze możesz testować śmiałoWitaj w klubie...
O jejku ale czad!!!! nareszcieHej moje kochane jestem już po wizycie[emoji4] jajniki ok więc w tym cyklu będę mieć kriotransfer podchodzę na naturalnej owulacji. Pochodzę sobie do mojego doktorka na monitoring i w odpowiednim momencie mam zadzwonić do kliniki żeby szykowali mojego zarodeczka do pobudki i od owu po 5 dniach będę miała podany[emoji16] zarodki z tego co mi powiedzieli mam ładne więc napewno będą walczyć żeby zostać z mamusia[emoji7]
reklama
Kolendra29
Umówiłam na jutro na 7 rano pobranie!14 dzień to mi lekarz mówił żeby robić test i jak coś to przestać brac duphaston Więc myślę ze możesz testować śmiało
Podziel się: