reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Przyjmuj dalej do póki nie zrobisz bety a kreseczka jest i napewno będzie ciemnieć gratuluję[emoji847]
Dziewczęta, ja dzisiaj po porannym testowaniu zgodnie z zaleceniami lekarza. Pierwszy test się rozlał jak złość. Drugi wyszedł ze słabą kreską. I teraz... nie mam pojęcie jak przetrwam do poniedziałku, bo od tak beta hcg nie mogę sobie dzisiaj robić. Ostatnie 2 dni siedziałam jak na szpilkach myśląc, ze wszystko się dzisiaj wyjaśni, a tu mi jeszcze bardziej namieszało w głowie. Był to mój pierwszy. Tak w pełni stymulowany. Gonal f na wzrost pęcherzyków + ovitrelle na pęknięcie + progesteron po stymulacji.Zobacz załącznik 1163153 Teraz pytanie... czy powinnam dalej przyjmować ten progesteron jeżeli nie jestem pewna?
Motylkowo
Tak , do okresuDziewczęta, ja dzisiaj po porannym testowaniu zgodnie z zaleceniami lekarza. Pierwszy test się rozlał jak złość. Drugi wyszedł ze słabą kreską. I teraz... nie mam pojęcie jak przetrwam do poniedziałku, bo od tak beta hcg nie mogę sobie dzisiaj robić. Ostatnie 2 dni siedziałam jak na szpilkach myśląc, ze wszystko się dzisiaj wyjaśni, a tu mi jeszcze bardziej namieszało w głowie. Był to mój pierwszy. Tak w pełni stymulowany. Gonal f na wzrost pęcherzyków + ovitrelle na pęknięcie + progesteron po stymulacji.Zobacz załącznik 1163153 Teraz pytanie... czy powinnam dalej przyjmować ten progesteron jeżeli nie jestem pewna?
Dziewczęta, ja dzisiaj po porannym testowaniu zgodnie z zaleceniami lekarza. Pierwszy test się rozlał jak złość. Drugi wyszedł ze słabą kreską. I teraz... nie mam pojęcie jak przetrwam do poniedziałku, bo od tak beta hcg nie mogę sobie dzisiaj robić. Ostatnie 2 dni siedziałam jak na szpilkach myśląc, ze wszystko się dzisiaj wyjaśni, a tu mi jeszcze bardziej namieszało w głowie. Był to mój pierwszy. Tak w pełni stymulowany. Gonal f na wzrost pęcherzyków + ovitrelle na pęknięcie + progesteron po stymulacji.Zobacz załącznik 1163153 Teraz pytanie... czy powinnam dalej przyjmować ten progesteron jeżeli nie jestem pewna?
Wow ale dzis szczesliwy dzien! Gratulacje kochana! Trzymam kciuki zeby za kilka dni były dwie tluste krechy
Dziewczęta, ja dzisiaj po porannym testowaniu zgodnie z zaleceniami lekarza.Krecha jest jak nic! Ja mam taka sama sytuacje i od dzisiaj zwiększyłam sobie dawkę duphastonu z 2x1 na 3x1 na wszelki wypadek. Na pewno nie zaszkodzi a może zapobiegawczo lepiej brać więcej. Trzymam kciuki żeby beta potwierdziła wynik!Dziewczęta, ja dzisiaj po porannym testowaniu zgodnie z zaleceniami lekarza. Pierwszy test się rozlał jak złość. Drugi wyszedł ze słabą kreską. I teraz... nie mam pojęcie jak przetrwam do poniedziałku, bo od tak beta hcg nie mogę sobie dzisiaj robić. Ostatnie 2 dni siedziałam jak na szpilkach myśląc, ze wszystko się dzisiaj wyjaśni, a tu mi jeszcze bardziej namieszało w głowie. Był to mój pierwszy. Tak w pełni stymulowany. Gonal f na wzrost pęcherzyków + ovitrelle na pęknięcie + progesteron po stymulacji.Zobacz załącznik 1163153 Teraz pytanie... czy powinnam dalej przyjmować ten progesteron jeżeli nie jestem pewna?
PałkaZapałka
PałkaZapałka
Czułam się dobrze nic mnie nie bolało nic nie czulamDziewczyny jak się czułyście po IUI? Ja mam ciągle wrażenie wzdęcia i pobolewają jajniki czasem chyba macica bo po środku.
Lekki dyskomfort, na drugi dzien juz jest ok. Po dzisiejszym zabiegu wyjatkowo nie plamie.Dziewczyny jak się czułyście po IUI? Ja mam ciągle wrażenie wzdęcia i pobolewają jajniki czasem chyba macica bo po środku.
reklama
Ja po byłam normalnie w pracy, może pęcherzyk i owulacje czujeszDziewczyny jak się czułyście po IUI? Ja mam ciągle wrażenie wzdęcia i pobolewają jajniki czasem chyba macica bo po środku.
Podziel się: