Dziękujetak tylko pisze żebyś się nie denerwowała ze nic nie widać
reklama
Będzie 1 iui?Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę ja muszę jeszcze czekać miesiąc na iui o ile nic w międzyczasie się nie wydarzy.
eij
Fanka BB :)
Będzie będzie miała być w sierpniu ale lekarz uciekł mi na urlop i muszę czekać do kolejnego cykluBędzie 1 iui?
No to powodzenia, trzymam kciuki żeby nic innego nie stanęło na przeszkodzie. Wiem jak to jest jak juz się człowiek cieszy,ze wszystko na dobrej drodze a tu wypadają jakies rzeczy niezależne od nas.Będzie będzie miała być w sierpniu ale lekarz uciekł mi na urlop i muszę czekać do kolejnego cyklu
U nas tak przed 1 IUI zamknęli wszystko COVID... ale co się odwlecze...Będzie będzie miała być w sierpniu ale lekarz uciekł mi na urlop i muszę czekać do kolejnego cyklu
eij
Nie dziękuję żeby nie zapeszyc też mam taką nadzieję że w końcu zaczniemy działać bo kolejnego miesiąca czekania chyba nie zniosę dobrze że człowiek ma pracę to jest na czym się skupić bo inaczej to oszaleć można jak się myśliciela dostanieNo to powodzenia, trzymam kciuki żeby nic innego nie stanęło na przeszkodzie. Wiem jak to jest jak juz się człowiek cieszy,ze wszystko na dobrej drodze a tu wypadają jakies rzeczy niezależne od nas.
eij
No właśnie ja mam teraz takie myśli że skoro to wszystko wraca to znowu zamkną od września wszystko co możliwe mąż mówi że mam przestać tak myśleć bo naprawdę oszalejęU nas tak przed 1 IUI zamknęli wszystko COVID... ale co się odwlecze...
Chociaż u mnie nawet praca nie pomaga...tylko googluje rzeczy w necie związane z nieplodnoscia a wiadomo, że w necie zazwyczaj najczarniejsze scenariusze są wiec mnie to tylko bardziej stresuje .Nie dziękuję żeby nie zapeszyc też mam taką nadzieję że w końcu zaczniemy działać bo kolejnego miesiąca czekania chyba nie zniosę dobrze że człowiek ma pracę to jest na czym się skupić bo inaczej to oszaleć można jak się myśliciela dostanie
Nie zamkną jak ludzie będą rozsądni, no właśnie mąż ma racjeNo właśnie ja mam teraz takie myśli że skoro to wszystko wraca to znowu zamkną od września wszystko co możliwe mąż mówi że mam przestać tak myśleć bo naprawdę oszaleję
reklama
eij
Mi pomaga połowiczne. Kilka razy dziennie przychodzą różne dziwne myśli ja już się nauczyłam nie googlowac, nie czytać opinii, statystyk udanych zabiegów, wczesnych objawów ciąży i wszystkich innych rzeczy związanych z leczeniem niepłodności zdaje się tylko na mojego lekarza i żyje od miesiączki do miesiączki w wielkim oczekiwaniuChociaż u mnie nawet praca nie pomaga...tylko googluje rzeczy w necie związane z nieplodnoscia a wiadomo, że w necie zazwyczaj najczarniejsze scenariusze są wiec mnie to tylko bardziej stresuje .
Podziel się: