Czesc dziewczyny! Od jakiegos czasu czytam ten watek az w koncu pomyslalam, ze chetnie sie przylacze do waszej grupy (jezeli mnie przyjmiecie oczywiscie :-)). Pod koniec lipca bede podchodzic do pierwszego IUI i zawsze to razniej byc w gronie innych staraczek :-).
reklama
Hej, ja wlasnie oczekuje na pierwsze IUI (pod warunkiem,ze wszystkie badania wyjda ok) pod koniec lipca.Ja mam pierwszą konsultację 29 czerwca
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Witaj wśród nas[emoji846] bardzo chętnie cię przyjmiemy [emoji6] im nas więcej tym milej[emoji16]
Trzymam za ciebie kciuki i za pierwsza udana iui[emoji110][emoji123]
Czesc dziewczyny! Od jakiegos czasu czytam ten watek az w koncu pomyslalam, ze chetnie sie przylacze do waszej grupy (jezeli mnie przyjmiecie oczywiscie :-)). Pod koniec lipca bede podchodzic do pierwszego IUI i zawsze to razniej byc w gronie innych staraczek :-).
eij
Trzymam kciuki a jakie badania masz zlecone do zrobienia?Hej, ja wlasnie oczekuje na pierwsze IUI (pod warunkiem,ze wszystkie badania wyjda ok) pod koniec lipca.
eij
Witam i trzymam kciukiWitaj wśród nas[emoji846] bardzo chętnie cię przyjmiemy [emoji6] im nas więcej tym milej[emoji16]
Który dzień cyklu? Trochę za wcześnie na okres według mnie.Witajcie Kochane, jestem po 1 inseminacji (22.06), od wczoraj ból jak na okres a dziś plamienie, czy to oznaka że się się nie udało?
Mam 36lat i nigdy nie byłam w ciąży
Jutro mam USG by potwierdzić pęknięcie pęcherzyka.
Nie, nie to nie okres. IUI byla w 12dc a dziś 15dcKtóry dzień cyklu? Trochę za wcześnie na okres według mnie.
reklama
Ja po iui tez krwawilam.Który dzień cyklu? Trochę za wcześnie na okres według mnie.
Podziel się: