reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czesc dziewczyny! Od jakiegos czasu czytam ten watek az w koncu pomyslalam, ze chetnie sie przylacze do waszej grupy (jezeli mnie przyjmiecie oczywiscie :-)). Pod koniec lipca bede podchodzic do pierwszego IUI i zawsze to razniej byc w gronie innych staraczek :-).

reklama
Witaj wśród nas[emoji846] bardzo chętnie cię przyjmiemy [emoji6] im nas więcej tym milej[emoji16]
Trzymam za ciebie kciuki i za pierwsza udana iui[emoji110][emoji123]
Czesc dziewczyny! Od jakiegos czasu czytam ten watek az w koncu pomyslalam, ze chetnie sie przylacze do waszej grupy (jezeli mnie przyjmiecie oczywiscie :-)). Pod koniec lipca bede podchodzic do pierwszego IUI i zawsze to razniej byc w gronie innych staraczek :-).

Witajcie Kochane, jestem po 1 inseminacji (22.06), od wczoraj ból jak na okres a dziś plamienie, czy to oznaka że się się nie udało?
Mam 36lat i nigdy nie byłam w ciąży 😞
Jutro mam USG by potwierdzić pęknięcie pęcherzyka.

Witajcie Kochane, jestem po 1 inseminacji (22.06), od wczoraj ból jak na okres a dziś plamienie, czy to oznaka że się się nie udało?
Mam 36lat i nigdy nie byłam w ciąży 😞
Jutro mam USG by potwierdzić pęknięcie pęcherzyka.
Który dzień cyklu? Trochę za wcześnie na okres według mnie.

Dziewczyny a podpowiedzccie mi jakoe badania musialyscie miec , kiedy podchodzilyscie nasieniem dawcy?
Niestety tam te ktore mialam juz wyszly. Bo chyba pol roku sa wazne z tego co mi lekarz mowil...

reklama
Do góry