reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A jak się dziewczynki czujecie? Brzuszki rosną ?[emoji4][emoji188]
rosną rosną 🙂 ja dzisiaj miałam już połówkowe (czas leci tak szybko) i dowiedzieliśmy się ze będzie synuś 😍 a jeszcze pare miesięcy temu wydawało mi się ze moja sytuacja jest beznadziejna i chciałam się poddać....a jednak się udało. Dlatego wierze w Was wszystkie dziewczyny😗 dorzucam zdjęcie mojego przystojniaka 😉 i z całego serca życzę żebyście tez mogły wrzucić tu w swoim czasie takie cudo 🙂

A jak się dziewczynki czujecie? Brzuszki rosną ?
emoji4.png
emoji188.png
U mnie na razie brzuszek mały, bo to początek 15 tygodnia :) Ale czuję się dobrze, dość łagodnie przeszłam przez pierwszy trymestr, a wczoraj byłam na badaniu - maluch ma już 7,41 cm i prawdopodobnie też chłopak :) Szczerze mówiąc to przez te długie starania i mnóstwo porażek po drodze, długo bałam się cieszyć ciążą. Cały czas byłam taka zdystansowana. Teraz, kiedy zaczął się drugi trymestr to trochę odetchnęłam.

Ściskam Was mocno i czekam na dobre wieści! Wierzę, że nadejdą ♥

To super[emoji3590] życzę dużo siły dla ciebie i syneczka[emoji123] nigdy nie wolno się poddawac[emoji256]
rosną rosną [emoji846] ja dzisiaj miałam już połówkowe (czas leci tak szybko) i dowiedzieliśmy się ze będzie synuś [emoji7] a jeszcze pare miesięcy temu wydawało mi się ze moja sytuacja jest beznadziejna i chciałam się poddać....a jednak się udało. Dlatego wierze w Was wszystkie dziewczyny[emoji10] dorzucam zdjęcie mojego przystojniaka [emoji6] i z całego serca życzę żebyście tez mogły wrzucić tu w swoim czasie takie cudo [emoji846]

Najgorszy okres ciąży za tobą[emoji4] teraz odetchnij i ciesz się swoim stanem[emoji3590] rośnie synuś jak na drożdżach i niech nie przestaje[emoji188] dużo zdrówka życzę dla was obojga i tatusia też[emoji16]

U mnie na razie brzuszek mały, bo to początek 15 tygodnia :) Ale czuję się dobrze, dość łagodnie przeszłam przez pierwszy trymestr, a wczoraj byłam na badaniu - maluch ma już 7,41 cm i prawdopodobnie też chłopak :) Szczerze mówiąc to przez te długie starania i mnóstwo porażek po drodze, długo bałam się cieszyć ciążą. Cały czas byłam taka zdystansowana. Teraz, kiedy zaczął się drugi trymestr to trochę odetchnęłam.

Ściskam Was mocno i czekam na dobre wieści! Wierzę, że nadejdą [emoji813]

Kobietki, pytanie techniczne[emoji4]( juz nie raz na pewno o tym pisalyscie)...ile wczesniej robi się zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka przed iui?

reklama
Do góry