Nie poddam się ale następny cykl mi przepada i to dodatkowo mnie przybijaPrzykro mi bardzo Ale przecież tak łatwo się nie poddasz prawda ?!
reklama
Może na dobre Ci wyjdzie jeden pominięty cykl, nie załamuj się tylko zbieraj siły kochanaNie poddam się ale następny cykl mi przepada i to dodatkowo mnie przybija
Test robiłam 2 razy i nawet śladu nie było po drugiej kresce. Dla mnie to 100% wiarygodności. Teraz martwi mnie zaburzenie w miesiączkowaniuA powtarzałas test?
Artemida90
Fanka BB :)
Ale chodzi o to ze implantacja mogła być później niż te 14 dni. Jeśli owu była potwierdzona a progesteron odstawiony to okres przyjdzie na pewno. Generalnie u mnie zawsze po odstawieniu progesteronu okres przychodził ok 2-3dni później albo czasem i tydzień. Po prostu ten dostarczany zewnątrz w postaci tabletek inaczej spada i okres może się przesunąć. Tylko nie liczne przypadki kobiet dostają nawet w czasie jego brania.Test robiłam 2 razy i nawet śladu nie było po drugiej kresce. Dla mnie to 100% wiarygodności. Teraz martwi mnie zaburzenie w miesiączkowaniu
Ok czekam w takim razieAle chodzi o to ze implantacja mogła być później niż te 14 dni. Jeśli owu była potwierdzona a progesteron odstawiony to okres przyjdzie na pewno. Generalnie u mnie zawsze po odstawieniu progesteronu okres przychodził ok 2-3dni później albo czasem i tydzień. Po prostu ten dostarczany zewnątrz w postaci tabletek inaczej spada i okres może się przesunąć. Tylko nie liczne przypadki kobiet dostają nawet w czasie jego brania.
eij
Popieram. Wszystko w swoim czasie. chociaż trudno myśleć w takich kategoriach, wiem po sobie Dużo cierpliwości i wytrwałości a napewno wszystko będzie dobrze. Do boju dziewczyny. Kto ma to przetrwać jak nie myMoże na dobre Ci wyjdzie jeden pominięty cykl, nie załamuj się tylko zbieraj siły kochana
Ja dostałam normalnie w czasie braniaAle chodzi o to ze implantacja mogła być później niż te 14 dni. Jeśli owu była potwierdzona a progesteron odstawiony to okres przyjdzie na pewno. Generalnie u mnie zawsze po odstawieniu progesteronu okres przychodził ok 2-3dni później albo czasem i tydzień. Po prostu ten dostarczany zewnątrz w postaci tabletek inaczej spada i okres może się przesunąć. Tylko nie liczne przypadki kobiet dostają nawet w czasie jego brania.
Moim zdaniem powinnaś zrobić betę, testy czasem mogą nie pokazywać, a beta to 100%...Dziewczyny,
Pytanko. Dziś jest mój 17 dzień po pierwszym IUI - nieudanej. W 14 i 16 dniu zrobiłam testy z moczu - negatywne. Na betę nie pojechałam bo mam aż 40 km i uznałam, że nie ma sensu. Martwi mnie jednak brak @, 4 dni spóźnienia i nawet się nie zanosi. Zaznaczę, że do IUI byłam w pełni zdrowa i tak spóźniony okres był niezwykłą rzadkością u mnie. Ok. 12-14 miałam okropny ból piersi, który minął. Przez 14 dni byłam na ultrogestanie 3× dziennie. Czy mógł mi rozwalić cykl ? Nigdy wcześniej nie przyjmowałam hormonu (z wyjątkiem antykoncepcji). Na @ nawet się nie zanosi. Z lekarzem mogę skontaktować się dopiero w poniedziałek.
Adziunia
Dziewczyny, dzis o 22 mam wziąć pregnyl bo jutro o 12:00 mam inseminacje. Systematycznie robie jednak testy owulacyjne ok godz. 17 dzisiaj zaczęły być silnie dodatnie. Czy jest sens brania pregnylu? Czy może pik LH naturalny czasami może nie radzić sobie z doprowadzeniem pęcherzyka do pęknięcia? Ile czasu po dodatnim teście owulacyjnym dochodziło u Was do owulacji?
reklama
Artemida90
Pregnyl nie tylko jest na pekniecie pęcherzyka ale tez ułatwia czasem zagnieżdżanie, bo stymuluje dodatkowo ciałko żółte do produkcji progesteronu. Nic się nie stanie jeśli weźmiesz mimo ze pecherzyk pęknie. Nawet podczas transferów w in vitro podają zapobiegawczo pregnyl/ovitrelleDziewczyny, dzis o 22 mam wziąć pregnyl bo jutro o 12:00 mam inseminacje. Systematycznie robie jednak testy owulacyjne ok godz. 17 dzisiaj zaczęły być silnie dodatnie. Czy jest sens brania pregnylu? Czy może pik LH naturalny czasami może nie radzić sobie z doprowadzeniem pęcherzyka do pęknięcia? Ile czasu po dodatnim teście owulacyjnym dochodziło u Was do owulacji?
Podziel się: