reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny czy to normalne ze po wczorajszej inseminacji ciagle mam krwawienie?Wczoraj mialam duze,poxniej tylko plamienie a dzisiaj mam tak jskby konczyl mi sie okres czyli plamienie takie jakby ze sluzem tylko ze kolor jakis czarny.Nic mnie nie boli a nie chce mojemu lekarzowi zawracac glowy w weekend.Wczprsj lekarz-nie moj robil mi inseminacje i uzywal kleszczykow i nie wiem czy yo nie przez to🙁
Wydaje mi się, że to możliwe, że te kleszcze Cię trochę uszkodziły... chociaż ja bym napisała na wszelki wypadek sms do lekarza, bo po mojej IUI nie działo się nic :(

reklama
Wydaje mi się, że to możliwe, że te kleszcze Cię trochę uszkodziły... chociaż ja bym napisała na wszelki wypadek sms do lekarza, bo po mojej IUI nie działo się nic :(
Po mojej pierwszej tez nic i byla bezbolesna.Druga mnie bolala bo uzywal kleszczykow-nie wiem dlaczego w sumie🤨A ja biore jeszcze acard wiwc mam bardziej rozcuencxona krew

Co za okropna sobota... Mdliło mnie cały dzień i tak się tym wszystkim zestresowałam, że potem dostałam biegunki i już sama nie wiem czy to wirus, nerwy, zatrucie czy jakieś objawy... Jutro pewnie @ rozwieje wszystkie wątpliwości. A jeszcze nie jesteśmy w domu, tylko u teściowej, wiec nawet nie miałam jak swobodnie wyrażać swoich obaw, ani pójść poleżeć. Koszmar. Mam nadzieję, że u Was lepiej mija weekend :*

To współczuję oby @ nie było tylko 2 kreseczki[emoji847][emoji110]
Ja od tygodnia postanowiłam biegać dla kondycji i dziś chyba przesadziłam bo wybrałam trasę niezbyt prosta i chyba skręciłam kostkę bo boli i spuchła leżę z zimnym okładem i marudzę mężowi że to on mnie namówił i weekend mam z głowy piękny dzień kobiet mi się jutro szykuje i piękna rocznica z nogą w górze zadba przyjemność[emoji19]
Co za okropna sobota... Mdliło mnie cały dzień i tak się tym wszystkim zestresowałam, że potem dostałam biegunki i już sama nie wiem czy to wirus, nerwy, zatrucie czy jakieś objawy... Jutro pewnie @ rozwieje wszystkie wątpliwości. A jeszcze nie jesteśmy w domu, tylko u teściowej, wiec nawet nie miałam jak swobodnie wyrażać swoich obaw, ani pójść poleżeć. Koszmar. Mam nadzieję, że u Was lepiej mija weekend :*

Dziękuję Ci bardzo za te słowa i przykro mi że nam się nie udało [emoji22] jutro powinnam dostać @ ale od rana już plamie niestety
Kochana przykro mi bardzo bo mi też nie wyszło[emoji17] ale dziś popłacz sobie wyrzuć to z siebie i od jutra działamy dalej nie poddajemy się i walczymy[emoji123] i mocno w ta walkę wierzymy główka do góry i do przodu[emoji8][emoji257]

Witajcie, trochę mnie tutaj nie było bo liczyłam swoją torbiel i byłam na cyklu naturalnym. Ale w piątek jak byłam na kontroli sprawdzić czy dziad się wchłonął to okazało się że nie i zmienił się prawdopodobnie w torbiel endometrialna😢 zostały mi zrobione 5 parkietów aby potwierdzić czy to nie przypadkiem nie tworzy mi się enfometrioza. Tak bardzo czekałam aby podejść do pierwszej inseminacji A potem do in vitro jeśli się nie uda. A tu teraz takie *****....ciągle coś kiedy to już się skończy? Czy któraś z Was miała lub ma taka torbiel? 😢😭😭😭

reklama
Witajcie, trochę mnie tutaj nie było bo liczyłam swoją torbiel i byłam na cyklu naturalnym. Ale w piątek jak byłam na kontroli sprawdzić czy dziad się wchłonął to okazało się że nie i zmienił się prawdopodobnie w torbiel endometrialna😢 zostały mi zrobione 5 parkietów aby potwierdzić czy to nie przypadkiem nie tworzy mi się enfometrioza. Tak bardzo czekałam aby podejść do pierwszej inseminacji A potem do in vitro jeśli się nie uda. A tu teraz takie *****....ciągle coś kiedy to już się skończy? Czy któraś z Was miała lub ma taka torbiel? 😢😭😭😭
Ja miałam torbiel endometrialną i nie mam teraz jednego jajnika. Torbiel endometrialna nie tworzy się z innej torbieli tylko jest nią od początku. Niektórzy lekarze potrafią rozpoznać po usg jaka to torbiel. Taka torbiel się nie wchłonie. Czytałam gdzieś że poniżej 4 cm się nie usuwa. Ja miałam 6 cm, podczas laparo okazało się, że miałam ogniska endo również w innych miejscach. Od czasu laparo mam spokój z endometrialną. Tylko teraz np. podczas inseminacji mam mniej pęcherzyków, bo mam jednego jajnika.

Do góry