reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Część dziewczynki u mnie chyba lipa bo brzuch mnie cmi i zaczęłam delikatnie plamić[emoji17] kurcze znowu się podlamalam i nachodzą mnie myśli że skoro w żaden sposób się nie udaje to że in vitro też się nie uda.[emoji21]
Uda się!! Zobaczysz ze juz niedługo zobaczysz pozytywny test! Ja w to wierzę z calego ❤️ i pamiętaj ze marzenia sie spełniają, gdy bardzo mocno w nie wierzysz!!! Więc glowa do góry, popraw koronę i zasuwaj 😘😘❤️

reklama
Część dziewczynki u mnie chyba lipa bo brzuch mnie cmi i zaczęłam delikatnie plamić[emoji17] kurcze znowu się podlamalam i nachodzą mnie myśli że skoro w żaden sposób się nie udaje to że in vitro też się nie uda.[emoji21]
Spokojnie, głowa do góry! Z invitro jest więcej ciąż niż z inseminacji :-) Nie nastawiam się negatywnie, spokój i nastawienie to podstawa :-)

Dzięki kochana za pocieszenie[emoji8] wiem że się uda tylko poprostu już trochę mnie ta sytuacja przerasta. Przygotowania miałam zacząć w lutym lekarz kazał odpocząć więc przesunęło się na marzec lekarz na urlopie to przesuwa się na kwiecień w kwietniu święta więc dopiero zacznę w maju o ile znowu coś nie wypadnie a czas leci ucieka a ja nie chcę zwlekać chce działać ale wciąż pod górkę.

Kochana u mnie tez tak miało być 3 IUI z różnych względów przesuwała się. Dlatego w zasadzie wyluzowałam szykowałam się do urlopu i popatrz samo przyszło a serio uważałam już ze nie mam żadnych szans na ciąże. Po głowie krążyły myśli o adopcji. Będzie dobrze ja w to mocno wierze [emoji8]

Ja też zawsze wierzyłam że może naturalnie jednak się uda ale ja nie potrafię wyluzować próbowałam tyle razy i niestety w moim przypadku to niemożliwe cały czas z tyłu głowy siedzą mysli. Ale dziękuję że jesteś i mnie wspierasz[emoji3590]

Kochana u mnie tez tak miało być 3 IUI z różnych względów przesuwała się. Dlatego w zasadzie wyluzowałam szykowałam się do urlopu i popatrz samo przyszło a serio uważałam już ze nie mam żadnych szans na ciąże. Po głowie krążyły myśli o adopcji. Będzie dobrze ja w to mocno wierze [emoji8]

Ja też zawsze wierzyłam że może naturalnie jednak się uda ale ja nie potrafię wyluzować próbowałam tyle razy i niestety w moim przypadku to niemożliwe cały czas z tyłu głowy siedzą mysli. Ale dziękuję że jesteś i mnie wspierasz[emoji3590]
Ja też Cię rozumiem. Myślałam,że uda się naturalnie, potem że przez iui, potem znów wróciłam do myśli o naturalnym poczeciu. I tak 4 lata. A wczoraj usłyszałam żeby myśleć o in vitro. Uwierz mi jak obuch w łeb ... ale też dochodzę do wniosku że nie ma sensu liczyć że się uda normalnie. Jeszcze 1 cykl stymulacja potem laparoskopia i zaczynam procedurę...pewnie też w maju /czerwcu.

Dobrze że jest to forum bo możemy się wygadać wypłakać wyżalić wspierać doradzać i przede wszystkim trzymać razem i cieszyć się z sukcesów nawzajem[emoji3590] uda nam się kochana wkoncu nam się uda i będziemy spacerować z wozeczkami przy fontannie na zeromie[emoji8]
Ja też Cię rozumiem. Myślałam,że uda się naturalnie, potem że przez iui, potem znów wróciłam do myśli o naturalnym poczeciu. I tak 4 lata. A wczoraj usłyszałam żeby myśleć o in vitro. Uwierz mi jak obuch w łeb ... ale też dochodzę do wniosku że nie ma sensu liczyć że się uda normalnie. Jeszcze 1 cykl stymulacja potem laparoskopia i zaczynam procedurę...pewnie też w maju /czerwcu.

reklama
Dobrze że jest to forum bo możemy się wygadać wypłakać wyżalić wspierać doradzać i przede wszystkim trzymać razem i cieszyć się z sukcesów nawzajem[emoji3590] uda nam się kochana wkoncu nam się uda i będziemy spacerować z wozeczkami przy fontannie na zeromie[emoji8]
możemy umówić się na taki spacer z wozkami :-) dla motywacji do działania ! Może ta wizja nam pomoże z codziennymi smutkami. Tak w sumie fajnie byloby pogadać na żywo. Tak od serca

Do góry