Lena3386
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4] mogę zapytać ile trwały Wasze starania?
Ok 4 lat ale za leczenie tak poważnie zabraliśmy się prawie 2 lata temu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji4] mogę zapytać ile trwały Wasze starania?
Wpisz 5 lat bo chcąc nie chcąc można było zajść w ciążę bez specjalnych starań. A tak się nie stało.Mam pytanie w ankiecie właśnie o czas starań/leczenia. Nie wiem w sumie jak na to odpowiedzieć bo po porażce 5 lat temu odpuściliśmy całkowicie i zaczynamy teraz podchodzić do tematu.
Jestem też ciekawa ile będą trwa badania itd. chciałabym już w kwietniowym/majowym cyklu spróbować inseminacji.
To chyba nie to jak 7 dni. Które wybrać z tych co wymieniłas to nie wiem.... u mnie jest po prostu beta hcg.Dodam, że na hcg wolna podjednostka beta czeka się do 7 dni roboczych [emoji15]
Zrobiłam betę wynik 4058 [emoji85] tak bardzo przestałam wierzyć w to ze się uda ze nawet się nie zorientowałam ze jestem w ciazy[emoji3] przed leczeniem moje cykle bywałych bardzo długie. Czasami nawet koło 60 dni. Odstawiłam leki wiec myślałam ze wszystko wróciło do „normy”. Czekam na telefon od lekarza i muszę szybko umówić się na wizytę bo według bety to już 7 tydzień.