kasia1355
Aktywna w BB
I jak bolało? Na jakiej zasadzie to było robione?Ja miałam laparo i histero zanim podeszłam do iui
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak bolało? Na jakiej zasadzie to było robione?Ja miałam laparo i histero zanim podeszłam do iui
I jak bolało? Na jakiej zasadzie to było robione?
Bo mi lekarz powiedział że jak teraz sie nie uda to pewnie zrobi laparoskopie... A ja się dziwnie czuje po tej 3 iui boli mnie podbrzusze i jakaś nerwowa jestem.W znieczuleniu ogólnym więc nie bolało trwało może z 20 min i ja miałam dwa szwy po lewej stronie i w pępku ładnie się zagoiło i tak z 2-3 dni trochę ciągnęło ale do przeżycia. A badanie polega na tym że wprowadzaja dwie sądy i przez nie laparoskop i oglądają od środka i jeśli znajdą jakieś zmiany to odrazu usowaja.
Ja miałam .My już po. Lekarz powiedział że nasienie bardzo dobre.. Teraz trzeba czekać.. Czy któraś z was miała robiona laparoskopie?
Mnie również mąż robi. Nie daje rady sama.Mi tylko mąż robi zastrzyki, ja nie lubię igieł i się ich boje ale tylko po zastrzykach miałam owulacje wiec wiedziałam ze muszę się przemoc.
Dziś 2 dni po transferze zarodka ech ciągnie się ten czas
Bo mi lekarz powiedział że jak teraz sie nie uda to pewnie zrobi laparoskopie... A ja się dziwnie czuje po tej 3 iui boli mnie podbrzusze i jakaś nerwowa jestem.
Mnie również mąż robi. Nie daje rady sama.
Mi mówił żeby zrobić draznosc jajowodow i wszystkie badania z krwi..Mi lekarz powiedział że bez laparo i histero nie zrobi mi żadnego iui bo jeśli coś mam w środku to iui nie ma najmniejszego sensu. Bo to badanie to podstawa przed iui.
Mi mówił żeby zrobić draznosc jajowodow i wszystkie badania z krwi..
Mi mówił żeby zrobić draznosc jajowodow i wszystkie badania z krwi..