reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja w piątek miałam wizytę u mojego dr G. W styczniu będę podchodzić do 2 IUI i zobaczymy jak będzie. Jak się nie uda to ivf. Tym razem mam brać clostylbegyt i zastrzyki Fostimon.
W tym cyklu na pewno miałam owu z lewego jajnika, endometrium w 18dc 10.8 mam więc spoko. Wczoraj 19dc i jakiej plamienie. @ za jakieś 8-9 dni.
Niby wyniki i parametry super a ciąży ciągle ni widu ni slychu.
Dziewczęta trzymam kciuki za 2020 💝

reklama
Ja w piątek miałam wizytę u mojego dr G. W styczniu będę podchodzić do 2 IUI i zobaczymy jak będzie. Jak się nie uda to ivf. Tym razem mam brać clostylbegyt i zastrzyki Fostimon.
W tym cyklu na pewno miałam owu z lewego jajnika, endometrium w 18dc 10.8 mam więc spoko. Wczoraj 19dc i jakiej plamienie. @ za jakieś 8-9 dni.
Niby wyniki i parametry super a ciąży ciągle ni widu ni slychu.
Dziewczęta trzymam kciuki za 2020 💝
Powodzenia Kochana

Cześć dziewczyny :) można mnie z tej listy testującej jutro wykreslić, @ mnie wyprzedził :( do 3 iui nie chce już podchodzić, skupimy się już na in vitro :(

Przykro mi, ale myślę że to dobra decyzja lekarze raczej też nie dają dużych szans powodzenia IUI. Ja miałam w piątek 4 podejście I już dostałam leki na kolejne podejście, więc widać jak do tego podchodzi.
Cześć dziewczyny :) można mnie z tej listy testującej jutro wykreslić, @ mnie wyprzedził :( do 3 iui nie chce już podchodzić, skupimy się już na in vitro :(

Przykro mi, ale myślę że to dobra decyzja lekarze raczej też nie dają dużych szans powodzenia IUI. Ja miałam w piątek 4 podejście I już dostałam leki na kolejne podejście, więc widać jak do tego podchodzi.
Mi lekarz powiedział że należy podchodzić max do 3 inseminacji poniewarz 1 i 2 daja od 9 do 12%szans a 3 poniżej 9% wiec do 4 to już sie nie opłaca.Ja w styczniu jak mi pwcherzyku urosnal podchodze do pierwszej bo w grudniy mi pierwszy raz nie urosly mimo że jestem na stymulacji

Cześć Dziewczyny. Kiedyś byłam tu stałym bywalcem. Wróciłam po kilku miesiącach;-). Mam 28 lat i prawie 4 lata starań na koncie. 3 iui nieudane. Zmagam się z niskim progesteronem...niedomoga. mam dlugie cykle ..po 38 dni srednio. Biorę luteine dopochwowa od 25dc przez 10 dni. 2 szt. Czy jest tu ktoś z niedomoga ? Czy podczas brania luteiny można dostać okresu czy dopiero po odstawieniu?

Hej, u mnie beta 1,09.. Znów klapa... Ale tak jak myślałam... I w sumie pewnie 3 i 4 IUI też nie wyjdzie... Przy takich statystykach... Mam wrażenie, że ciąża to coś nie osiagalnego dla mnie...

reklama
Do góry