AnnaŻet
Fanka BB :)
Tak, miałampo hsg??
W poniedziałek i cały czas boli mnie brzuch a dzisiaj jakby @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, miałampo hsg??
@kolor nadzieji , @Lena3386 jak u Was monitoring?[emoji5]
U mnie idzie jak po gruzie[emoji20] dziś mam kolejny monitoring. Ostatnio w 10 dc miałam jeden 13 mm i 2 po 10 mm wiec nędza. Jakoś tracę nadzieje i zaczynam układać sobie w głowie ze może się tak zdarzyć ze nie będziemy rodzicami nigdy[emoji20]
Hej ja już po IUI. Endo 10mm i dwa pęcherzyki 18,4mm i 23,7mm oba w całości ale gin lekko nacisnol sonda i ten większy pękł na naszych oczach więc stwierdził że idealny moment na podanie żołnierzyków. Od jutra luteina 2x1 i acard 1x wieczorem.
I nie powiem jajniki bola. Gin się śmiał że dziś swieto Barbórki i albo będzie Basia albo mały górnik[emoji2960] staram się nie myśleć nie analizować i nie wyszukiwać objawów przez te 2 tygodnie choć maleńka nadzieję mam na cud.[emoji3590]
@madzialena_baby życzę ci żeby w tobie też zrodziła się malutka Basia.[emoji8]
Trzymam kciuki ❤Mam nadzieje ze się uda trzymam mocno kciuki[emoji8]
a co to hsg?Tak, miałam
W poniedziałek i cały czas boli mnie brzuch a dzisiaj jakby @
Sprawdzanie droznosci jajowodowa co to hsg?
aaa dzięki za odpowiedzSprawdzanie droznosci jajowodow