reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W Holandii? Nie sadze. W czwartek było 3,1 i to po tabletce
Do in vitro podchodziłam mając 2,4 bo po zastrzykach podskoczyło i to podobno normalne. Z pl mogą Ci dziewczyny podesłać. Odezwij się na kto po in vitro. Nie bądz wszystko na nie:) bo nic straconego. Nie jest to jakiś strasznie wysoki wynik, da się to igarnąć.

reklama
Już byłam , czekam teraz na wynik jak wróciłam zrobiłam z innej firmy i też wyszła druga kreseczke ( M nic jeszcze nie wie jak się uda to jutro mu zrobię jakiś mały upominek wskazujący na dzidziusia)
@Misia_91 zapowiada się dobrze - idź na betę!
@Artemida90 a nie chcesz sama tego tsh zbić? wiadomo, że samemu się nie powinno leczyć, ale to przyspieszy sprawy pewnie? zakładam że masz w domu tabletki 125 i bierzesz połowę, ja bym dwa dni w tygodniu brała dodatkowo 1/4 tabletki i po miesiącu sprawdziła jak poszło - powinno trochę spaść...
@agawid Ty się nie martw o lekarza tylko baw się dobrze i zapomnij się kochana!
@Dzoannna kiedy transfer? bo już ręce od kciuków bolą :D

Ja mam 50 i polowe z 25. Nie mogę sobie sama dobrać bo oni przypisują tylko potrzebna ilość do następnej recepty...jak mi się szybciej skończą to co powiem, ze zgubiłam? Oni tu nie uznają leczenia na własna rękę nawet leków nie sprzedasz bo wszystko podpisane (wtedy wszystko pokrywa ci ubezpieczyciel)nawet listki dzielą na polowe żeby tylko dać wyliczona potrzebna ilość
To bez sensu, bo nawet jak bym Ci wysłała te kilka tabletek, to po pierwsze przyjdą pewnie za 3 tygodnie, po drugie, potem co powiesz lekarzowi? U nas to powiesz, że byłaś u innego i Ci zwiększył dawkę, jak wyniki będą ok lekarz się nie będzie czepiał... wiadomo, że drastycznych zmian nie robimy bo to jednak zdrowie i nie ma co eksperymentować...

Czesc dziewczynki
Dopiero wyszlam z wiyty
Transfer 14 marca o 11
Dostalm relanium bo slyszalam ze daja i poprosilam o recepte na rozluznienie bo nie zaszkodzi a moze pomoc...
Czekamy[emoji5][emoji5][emoji5]
u nas relanium to standard , relaksuj maciczkę, niech będzie gotowa na nowe życie :D - kciuków nie puszczam :)

Pewnie ze widac:)
To jest ten drugi plytkowy A ten pierwszy strumieniowy co zrobiłam później
20190306_120959.jpg
na nim lepiej nawet widać

reklama
Do góry