Hej hej, twoja też dobra. Ja przechodziłam. A tak w ogóle, to żyje. Przeszłam załamanie. Jestem dwa dni po owu i mam rwe kulszową. Nie spie. Umieram. Żłopie kawę jak smok. Ale było by śmiesznie gdyby w takim cyklu zdażył sie cud. A tak serio. Wybrałam chyba klinike in vitro. Invimed.
reklama
redferrari
Fanka BB :)
Oby to była ta szczęśliwa... Sa dziewczyny z niej zaciazone więc może dobra być... Trzymam kciuki i zdrówka kochanaHej hej, twoja też dobra. Ja przechodziłam. A tak w ogóle, to żyje. Przeszłam załamanie. Jestem dwa dni po owu i mam rwe kulszową. Nie spie. Umieram. Żłopie kawę jak smok. Ale było by śmiesznie gdyby w takim cyklu zdażył sie cud. A tak serio. Wybrałam chyba klinik in vitro. Invimed.
1 z dawcą ale jestem po in vitro z mężem.3 transfery nie udanePrzykro mi [emoji26] a która to była próba?
Po in vitro z mężem i iui z dawcą mam mam dość. Nadziei już chyba nie mam .Jestem załamanaTrzymaj się kochana - popłacz dziś a jutro zbieraj siły - bo będziesz mamą!- tylko jeszcze musisz trochę przeżyć!
Jest jakaś refundacja na iui w tym roku?
Natalia 458
Witam wszystkich! Ja polecam Klinikę Bocian w Warszawie, mam lepsze odczucia w porównaniu z Invimedem...
Żyję jestem.
Wczoraj miałam usg, to już 17 tydzień
Wychodzi na to, że noszę dwie dziewczyny ale wiadomo że czekamy na połówkowe.
Ważą 189 i 178 gr, to chyba sporo jak na 17 tc, co? Lekarz bardzo pochwaliła moje wyniki, poziom żelaza. Szyjka też spoko bo obecnie to 6mm.
Czuję się na prawdę spoko, czasami tylko głowa dokucza ale to już pikuś.
No to super wiesci
Witam wszystkich! Ja polecam Klinikę Bocian w Warszawie, mam lepsze odczucia w porównaniu z Invimedem...
Udało Ci się in vitro w Bocianie?
Natalia 458
Inseminacja za pierwszym razem.Udało Ci się in vitro w Bocianie?
reklama
redferrari
odpocznij więc.. zachęcam też do wizyty u psychologa... dobrze przegadać niepowodzenia i zebrać siłę w sobie do podjecia waznych decyzji...Po in vitro z mężem i iui z dawcą mam mam dość. Nadziei już chyba nie mam .Jestem załamana
Podziel się: