reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chyba @nuna85 jak się nie mylę? Ktoś też na Kto po ivf pisał, że był tam ale nie pamiętam kto może @dżoasia będzie pamiętała :p jej pamięć jest niezawodna :)

Hej hej, twoja też dobra. Ja przechodziłam. A tak w ogóle, to żyje. Przeszłam załamanie. Jestem dwa dni po owu i mam rwe kulszową. Nie spie. Umieram. Żłopie kawę jak smok. Ale było by śmiesznie gdyby w takim cyklu zdażył sie cud. A tak serio. Wybrałam chyba klinike in vitro. Invimed.

reklama
Hej hej, twoja też dobra. Ja przechodziłam. A tak w ogóle, to żyje. Przeszłam załamanie. Jestem dwa dni po owu i mam rwe kulszową. Nie spie. Umieram. Żłopie kawę jak smok. Ale było by śmiesznie gdyby w takim cyklu zdażył sie cud. A tak serio. Wybrałam chyba klinik in vitro. Invimed.
Oby to była ta szczęśliwa... Sa dziewczyny z niej zaciazone więc może dobra być... Trzymam kciuki i zdrówka kochana :happy2:

Żyję jestem.
Wczoraj miałam usg, to już 17 tydzień :)

Wychodzi na to, że noszę dwie dziewczyny :D ale wiadomo że czekamy na połówkowe.
Ważą 189 i 178 gr, to chyba sporo jak na 17 tc, co? Lekarz bardzo pochwaliła moje wyniki, poziom żelaza. Szyjka też spoko bo obecnie to 6mm.

Czuję się na prawdę spoko, czasami tylko głowa dokucza ale to już pikuś. :D

No to super wiesci:)

reklama
Do góry