reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochana a czy Ty nie masz przypadkiem pracy warunkow ktore moga negatywnie wplywac na plodnosc? Mnie ginekolog pytal czy nie pracuje na jakims magazynie gdzie substancje szkodliwe na plodnosc moga sie wytwarzac (ale ja nie mam takich warunkow)

Pracuje w niej od półtora roku a staram się od 3 wiec to raczej nie to. Pracuje na odlewni aluminiowych części do aut. Pracuje na kontroli jakości.
U mnie problemem może być kiepskiej jakości komórki jajowe związane z pcos ale nie wykluczam mutacji pomiędzy mną a mężem. Ale tu jeszcze brakuje mi do tego badania

Pracuje w niej od półtora roku a staram się od 3 wiec to raczej nie to. Pracuje na odlewni aluminiowych części do aut. Pracuje na kontroli jakości.
U mnie problemem może być kiepskiej jakości komórki jajowe związane z pcos ale nie wykluczam mutacji pomiędzy mną a mężem. Ale tu jeszcze brakuje mi do tego badania

Kuuurde
A jest jakies badanie na jakosc komorek jajowych???

Po teście- jedna krecha. To nasze 3 podejście, teściowa chce nam opłacić jeszcze dwa. Na te chwilę na nic nie mam siły, na nic prócz płaczu.

Powodzenia dla innych.

Po teście- jedna krecha. To nasze 3 podejście, teściowa chce nam opłacić jeszcze dwa. Na te chwilę na nic nie mam siły, na nic prócz płaczu.

Powodzenia dla innych.

Doskonale Ciebie rozumiem... przykro mi, tulę również!
Mam nadzieję, ze nabierzesz sily na kolejne proby - jeszcze nic nie jest stracone, nie poddawaj się!

Tulę....Bardzo mi przykro... :(
A to bardzo miło że strony teściowej że chce sponsorować IuI, moja mama i tesciowa to nawet nie mają pojęcia o tym że staramy się z pomocą inseminacji , wiedzą że chodzę do lekarza a w szczegóły nie wtajemniczamy rodziny, u nas tak jest lepiej, ale fajnie że macie takie fajne relacje ze rozmawiacie o tych sprawach tak otwarcie, ja mam fajną teściową ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie ze rozmawiamy ma temat kolejnych IuI

A to bardzo miło że strony teściowej że chce sponsorować IuI, moja mama i tesciowa to nawet nie mają pojęcia o tym że staramy się z pomocą inseminacji , wiedzą że chodzę do lekarza a w szczegóły nie wtajemniczamy rodziny, u nas tak jest lepiej, ale fajnie że macie takie fajne relacje ze rozmawiacie o tych sprawach tak otwarcie, ja mam fajną teściową ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie ze rozmawiamy ma temat kolejnych IuI
Wie teściowa, moi rodzice i nasze rodzeństwo. Wszyscy wspierają. To dobre, jednak kuedy przychodzi dzień testu i muszę zmierzyć się z jego wynikiem a potem jeszcze ich wszystkich poinformować...
zostałam dzisiaj w domu. Mam pęknięte serce.

reklama
Do góry