redferrari
Fanka BB :)
Miłego dnia dziewczyny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na łonie natury lub na rolkachO jaka tu dziś cisza... Mam nadzieję że to oznacza że swietnie wypoczywacie na łonie natury...
O jaka tu dziś cisza... Mam nadzieję że to oznacza że swietnie wypoczywacie na łonie natury...
Kochana...może jeszcze nie wszystko stracone może to tylko gorszy dzień...a czemu czujesz że się nie udało...?przepraszam ale nie pamiętam kiedy testujesz?Ja niestety mam dzisiaj dola, caly dzien płacze... nie wiem czemu, chyba po prostu czuje, ze iui sie nie udała...
Kochana uszy do góry! Cuda się zdarzają i trzeba w nie wierzyć... Ja trzymam kciuki za Was.Ja niestety mam dzisiaj dola, caly dzien płacze... nie wiem czemu, chyba po prostu czuje, ze iui sie nie udała...
No zazdraszczam ja w tym roku nie byłam wogole w ciazyboje się.Na łonie natury lub na rolkach
Kochana...może jeszcze nie wszystko stracone może to tylko gorszy dzień...a czemu czujesz że się nie udało...?przepraszam ale nie pamiętam kiedy testujesz?
Mnie emek zarazil pasją do rolek, on już opanował jazdę super ja jeszcze szkole sie. Ale i tak strasznie minie się podobajeśli kiedyś uda mi się w ciąże zajść też oczywiście od razu odstawiam rolki do pudła na 9 miesięcyNo zazdraszczam ja w tym roku nie byłam wogole w ciazyboje się.
Mnie emek zarazil pasją do rolek, on już opanował jazdę super ja jeszcze szkole sie. Ale i tak strasznie minie się podobajeśli kiedyś uda mi się w ciąże zajść też oczywiście od razu odstawiam rolki do pudła na 9 miesięcy