reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kobietki ! Życzę samych dorodnych jajeczek i wymarzonych fasoleczek [emoji271] ...
Spokojnych świąt Wam życzę , relaksu i siły do działania [emoji6] aaa prezentów oczywiście od zajączka [emoji195] i mokrego dyngusa [emoji8] .

Za wszystkie trzymam kciuki [emoji10]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Wzajemnie :)

reklama
Około 2 tyg temu pisałam o mojej pierwszej inseminacji :) kilka dni temu dowiedziałam się, ze wyszły nam bliźniaki.... i to z dwóch przedziwnych pęcherzyków jeden 25 mm drugi około 16 mm. No jakieś jaja:) wiec jak widać pecherzyki żyją swoim życiem. Trzymam kciuki za testujące No i wesołych Świat Dziewyczny !

Gratulacje tez bym się ucieszyła gdybym miała bliźniaki. Zresztą mam nadzieje ze chociaz jedno będzie i za 8 dni pozytywny test ach to czekanie...

Gratulacje tez bym się ucieszyła gdybym miała bliźniaki. Zresztą mam nadzieje ze chociaz jedno będzie i za 8 dni pozytywny test ach to czekanie...
Radość jest ale tez stres, pierwsza ciąża i bach dwójka, ale trzeba się z taka możliwością liczyć przy stymulacji hormonalnej. Wiem jak stresujące jest czekanie, po inseminacji Wogole nie mogłam spać po nocach. Teraz tez nie mogę w sumie:)

Zależy jakie masz cykle, Ja np równo 28 dni, więc @ mam 14 dni po owulacji.
A zagniezdzanie zazwyczaj występuje około 10dnia po IUI/Owu więc tak by pasowało i Ciebie. No ciężko stwierdzic, sama najlepiej znasz swój organizm. lepiej poczekać na dzień testowania cierpliwie. [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT

Teoretycznie mam 28 dni ale lekarz mi powiedzial ze równo po 14dni inseminacji mam dostac okres.
Zaczynam sie stresowac...

Oj to wiadome ze stres będzie ☺ taka wiadomość to zarazem radość i szok. Ach ja znając moje szczęście to pewnie na teście zobaczę jak zwykle jedna kreskę do tego pewnie okaże się że jednak mam niedrozne jajowody. Dobrze ze jutro już do pracy bo mam tam taki młyn ze nie będę miała czasu myśleć o nadchodzącym wyniku. Jeszcze zabiorę prace do domu żeby wieczorem nie myśleć. Moje najgorsze nadchodzące 8 dni.. jeszcze pewnie w miedzyczasie okres dostane. Ech życie.

Oj to wiadome ze stres będzie ☺ taka wiadomość to zarazem radość i szok. Ach ja znając moje szczęście to pewnie na teście zobaczę jak zwykle jedna kreskę do tego pewnie okaże się że jednak mam niedrozne jajowody. Dobrze ze jutro już do pracy bo mam tam taki młyn ze nie będę miała czasu myśleć o nadchodzącym wyniku. Jeszcze zabiorę prace do domu żeby wieczorem nie myśleć. Moje najgorsze nadchodzące 8 dni.. jeszcze pewnie w miedzyczasie okres dostane. Ech życie.
Głowa do góry! trochę optymizmu!

Pisać kiedy macie terminy testowania i @, wizyt itp, zrobimy kalendarz na kwiecień [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry