reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@nuna85 dobrze ze masz nadzieje bo ta trzeba miec do konca. :)trzymam mocno kciuki zeby sie udalo.
Kochana ja tak miałam. Zawsze okres dostawałam dzień przed testem i byłam pewna,że sir udało. Rano zrobiłam oczywiście test z krwi i zadzwonili popołudniu, że nie udało się i pytam, ale jak to przecież nie mam miesiączki, a oba że dostanę z dnia na dzień i tak się stało 30 min po telefonie dostałam okres.

reklama
U mnie @ na szczescie nie ma. Pomalu oswajam sie z mysla ze naprawde sie udalo. 1 sierpien wizyta u gin. Mozecie mnie dopisac do kalendarza. Ale sie denerwuje.

Dopisze [emoji6]to już pewnie będzie widać serduszko [emoji12]czekamy na bardzo dobre wieści i trzymam kciuki [emoji6]a powtarzałas betę jeszcze po 2 weryfikacji?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dopisze [emoji6]to już pewnie będzie widać serduszko [emoji12]czekamy na bardzo dobre wieści i trzymam kciuki [emoji6]a powtarzałas betę jeszcze po 2 weryfikacji?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie juz nie powtarzalam i sie zastanawiam czy powtarzac. Ta druga wskazywala na wzrost. jak pojde 1 sierpnia to bedzie poczatek 7 tyg. wiec serduszko powinno byc na pewno. :)
Ale strach jest ogromny. ;)

U mnie @ na szczescie nie ma. Pomalu oswajam sie z mysla ze naprawde sie udalo. 1 sierpien wizyta u gin. Mozecie mnie dopisac do kalendarza. Ale sie denerwuje.
To teraz się zacznie :) ... do mnie powoli dociera i nie da sie nawet na moment zapomnieć .. przeważnie rano jak mdli
wieczorami milion myśli .. jak to bedzie ?

Nie wiem co mam myslec. Okresu brak. Plamien brak. Test wczoraj negatywny. Dzis nie robilam. Brzuch czasem zaboli okresowo. Piersi tylko troche sutki. Jak wkladam lutke to jakos tak inaczej. Kurcze, glupieje. Pewnie zmiana klimatu, a robi mi nadzieje...
DZiwne.. może rzeczywiście zmiana klimatu albo stres. Postaraj się odpocząć .. masz wakacje. Odpocznij fizycznie i psychicznie.
Wiem że cieżko nie myśleć bo sama testowałam miesiąc w miesiąc i wiem jak to jest - my wszystkie tutaj wiemy jak to jest. Chyba też tym się blokowałam bo przez ze kilka lat były super warunki na dzidziusia . Teraz był najmniej odpowiedni moment więc podeszłym do IUI tylko po to by móc podejść pózniej do in vitro i się udało.
Ja cały czas trzymam za Ciebie mocno kciuki i będę trzymała tak długo ile będzie potrzeba !
Jak przyjdzie @ wykrzycz złość i podnieś głowę jeszcze wyżej ! - wszystkie damy radę

niestety mdlosci sa dosc uciazliwe. Ja poki co nie mam. Ale spac za to moglabym non stop. a boli Cie jeszcze brzuch?
Juz nie .. czasami zakłuje. Lekarz powiedział że to normalne i że może pobolewać dłuższy czas. Mdłości się dopiero zaczną .. chyba że Cię ominą - byłabyś szczęściarą. :) teraz też śpię jak zabita (nie licząc wizyt do toalety) , wczesniej budziłam się częściej - chyba ze stresu że się udało - zaczęło docierać do mnie.

reklama
Juz nie .. czasami zakłuje. Lekarz powiedział że to normalne i że może pobolewać dłuższy czas. Mdłości się dopiero zaczną .. chyba że Cię ominą - byłabyś szczęściarą. :) teraz też śpię jak zabita (nie licząc wizyt do toalety) , wczesniej budziłam się częściej - chyba ze stresu że się udało - zaczęło docierać do mnie.
Do toalety tez chodze ciut częściej ale do wytrzymania :) dokucza mi tylko spanie. Gdybym siedziala w domu to spoko ale w pracy przed kompem to jest masakra. Od 13 odcina mi prad.... a pracuje do 16:30. :(

Do góry