reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ale jestem w szoku :szok: pozytywnym rzecz jasna. Też gratuluje i nadal trzymam kciuki. Jeju ja też chcę.
No po wczorajszej naszej rozmowie to sama bylam w szoku. Musze ta radosc powstrzymac po pierwsze zeby sie nie zdradzic a po drugie caly czas sie boje ze moze byc tak ze jednak nic z tego.....

No po wczorajszej naszej rozmowie to sama bylam w szoku. Musze ta radosc powstrzymac po pierwsze zeby sie nie zdradzic a po drugie caly czas sie boje ze moze byc tak ze jednak nic z tego.....
No dokładnie, właśnie po naszej rozmowie, szok jest większy. :szok:Ale powiem Ci,że moja nadzieja podskoczyła o 100 %, będzie boleśniejszy upadek. Bo rozsądek nadal podpowiada zły scenariusz.

Hmm:hmm: na prawdę rozumiem co czujesz. Też miała bym te same obawy. Wszystkie je mają, Olinkaa_89 choć już wie, czeka na wizytę u lekarza i też się martwi. Odkąd stajesz się mamą, ciągle będziesz się martwić. Na razie czekamy, potem się będziesz martwić. Nadzieja jest u Ciebie ogromna.

reklama
Do góry