reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny może któraś się leczy w poznaniu lub zna tam dobrego lekarza ?? Może być też Wrocław. . Tu i tu mam ok 150 km wiec bez różnicy [emoji4] ehh może ktoś coś wie..

a z jakiego województwa jesteś? ja w zeszłym roku zaczęłam się leczyć w klinice (mój były gin zdzierał ze mnie ewidentnie kasę) i chyba dla nas, tzn. osób które lecza się na bezpłodność jest to lepsza opcja, bo często jest tak ze trzeba przyjść z dnia na dzień, a z dyspozycją lekarzy, którzy sami prowadzą gabinety różnie bywa...czesto tez nie maja pojecia o leczeniu bezplodnosci

a z jakiego województwa jesteś? ja w zeszłym roku zaczęłam się leczyć w klinice (mój były gin zdzierał ze mnie ewidentnie kasę) i chyba dla nas, tzn. osób które lecza się na bezpłodność jest to lepsza opcja, bo często jest tak ze trzeba przyjść z dnia na dzień, a z dyspozycją lekarzy, którzy sami prowadzą gabinety różnie bywa...czesto tez nie maja pojecia o leczeniu bezplodnosci
Woj lubuskie.

Dziewczyny może któraś się leczy w poznaniu lub zna tam dobrego lekarza ?? Może być też Wrocław. . Tu i tu mam ok 150 km wiec bez różnicy [emoji4] ehh może ktoś coś wie..

Mogę Ci polecić swojego. Pracuje zarównow klinice invicta jak i ma swój gabinet. Jakiś czas miałam wrażenie, że mnie "trochę" naciąga ale udownodnił mi nie raz, że jedt po prostu przewrażliwony i woli zrobić 10 badań bez sensu niż pominąć jedno ważne. Mimo stękania na koszty prowadziłam u niego również całą ciążę i nie żałuję po żadnej złotówki. Może tylko tego, że do końca zostałam w klinice zamiast się przenieść do niego bezpośrednio. Link do: Specjalista Położnictwa i Ginekologii lek. med. Michał Witkowski

Ja mam Panią doktor z Poznania. Jeżdże do niej od października, pracuje w szpitalu na Polnej - Anna Kostrzak, ma też swój prywatny gabinet.

Ostatnia edycja:
DziewcZyny czuje że Nam naturals się nie udał.. . Czuje zblizajacy okres ehh.... no nic czekam na okres za tydZień i mam nadzieje ze w końcu dojdzie do skutku iui..... to czekanie to jak wieczność....

reklama

Panierkaa ja leczylam się w Poznaniu ;)
Najpierw chodziłam do Invimedu ale nie polecam (2 nieudane IUI) Później do prof. Spaczynskiego - z-ca ordynatora oddziału niepłodności i endokrynologii rozrodu na Polnej. Zrobił mi na nfz laparoskopie a później IUI. Pierwsza IUI na Polnej udana

Do góry