reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Do tej pory tak, w porządku.
W dniu AID płodny śluz z odrobiną krwi. Lekarz mowił, że to norma. Później cały czas plamienie, większe, mniejsze, lekkie krwawienie. W 3 dniu po zabiegu USG- torbiele krwotoczna jajnika. Mam brać Duphaston i czekać. Tylko nie wiem na co Lekarz powiedział żebym nie skreślała tego wszystkiego. Były 2 pęcherzyki 18 i 25mm, a są 2 torbiele 25 i 40mm. Według mnie bez szans.

Zawsze jest jakaś szansa :) Czyli ta torbiel krwotoczna tłumaczy te plamienia i krwawienia. Kiedy testujesz?

Myślicie, ze już dziś beta coś by wykazała? 9 dni po inseminacji? Cholernie boję się rozczarowania

Idź na betę dziś i już będzie wszystko wiadomo, po co się zadręczać. Każdy się boi rozczarowania, taki jest los staraczki :( Ja jeszcze w życiu nie widziałam nawet bladej drugiej kreski...

Myślicie, ze już dziś beta coś by wykazała? 9 dni po inseminacji? Cholernie boję się rozczarowania

Moja pierwsza super blada druga kreska rowniez byla 9 dni po IUI z tym, że ja nie bralam nic na pekniecie. Idz na bete albo sprawdz jutro czy kreska ciemniej. Beta oczywiście pewniejsza. Powodzenia:)

Oska a ja myślę , że te test nic nie znaczy. Ani, ż jesteś ani , że nie jesteś. Dlatego te testy pownno się wyrzucać po maks 10 minutach. Kreska pojawiająca się po pół godziny nie jest totalnie miarodajna. Oddech i czekamy. Został Ci już taki kawałeczek! Wytrzymasz a będziesz miała pewność. Teraz jak zrobisz to za chwilę w zależnoci od wyniku bedziesz się zastanawiać: To jeszcze ovitrell? A może, za wcześniej? Etc... A My tu chcemy usłyszeć o prawdziwej becie mocno ponad dychę chociażby !

Ludek: całe życie myślałam o chłopcu. Ale jak zaskoczyłam to od samego pozątku wiedziałam, że dziewczynka i w głowie chęci mi się też poprzestawiały:)

Oska a ja myślę , że te test nic nie znaczy. Ani, ż jesteś ani , że nie jesteś. Dlatego te testy pownno się wyrzucać po maks 10 minutach. Kreska pojawiająca się po pół godziny nie jest totalnie miarodajna. Oddech i czekamy. Został Ci już taki kawałeczek! Wytrzymasz a będziesz miała pewność. Teraz jak zrobisz to za chwilę w zależnoci od wyniku bedziesz się zastanawiać: To jeszcze ovitrell? A może, za wcześniej? Etc... A My tu chcemy usłyszeć o prawdziwej becie mocno ponad dychę chociażby !

Ludek: całe życie myślałam o chłopcu. Ale jak zaskoczyłam to od samego pozątku wiedziałam, że dziewczynka i w głowie chęci mi się też poprzestawiały:)
Daje sobie na wstrzymanie. W poniedziałek idę na betę i nie mącę już wiecej.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 – monitoring
27 - Emilianka6966 - monitoring
27 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 – monitoring
27 - Emilianka6966 - monitoring
27 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Kochana wiem że to nie to forum ale tu zaczynałam i tu z wami raźniej więc może znajdzie się dla mnie miejsce w kalendarzu na 6 marca na wizytę startową przed in vitro.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry