reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen ale pilas kefir czyli zsiadle mleko czy ten kefir z bakterii? Bo ja tego mojego zywcem tez nie wypije ale z truskawkami i platkami owsianymi tak:-) a taki zwykly z mleka to moge litrami pic bez niczego:-)

reklama
Marzen i po co ta panika chwile po 14 :) wieści eleganckie,a o tą jedną zapytaj lekarza i niech Ci wyjaśnia :) &&&&

Kredko wiesz jacy ludzie są popieprzeni. Ktoś komu łatwo i bez problemów przychodzi zajście w ciąże,przenoszenie jej bez komplikacji i urodzenie nie zrozumie nas. My jesteśmy wyjątkowe !!!! Bo mimo załamań jesteśmy silne,kombinujemy,walczymy !!!!
Co do kefirku to musze poszukać :)

Marzen, łądny wynik! niech się pięknie dzielą:) j te miałam jedną komórkę atypową, ale do głowy mi nie przyszło, zeby szukac, co to oznacza. uznałam, że nie nadawała się do zapłodnienia i zamknęłam temat. radzę Ci to samo;)

Kredka, ciekawy pomysł z tym kefirem!

Vadera, ale to komórka była atypowa i od razu ją odrzucili, nie zapładniali jej. Ta piątka ma się dobrze i pięknie się bedzie rozwijac ;)

reklama
Do góry