reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
CZERWIEC

1- Anika -usg połówkowe
5- Nouvelle- podgląd przy stymulacji
7-Pyreczka-laparoskopia
7- M26 - usg genetyczne
10- Buraq- beta Hcg i wizyta gin
13- Marzen - wizyta u gin
29-Anika-wizyta u gin prowadzącego ciążę
Katharina- stymulacja do ivf
Ewik- Hsg

Lumio, Kredko czekamy na Wam
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać

reklama
Madziu :-*

Niebajko no nie masz lekko ale najwazniejsze ze masz Sarenke:-D

A chrzesnica dostala kremowego misia:-) tylko 130cm :-D cudnie razem wygladaja bo juz zostalam zasypana zdjeciami:-)

Aniko ladne imie:-) i w sumie mi sie skojarzylo z pole - czy ktos wie co u niej? Jak jej sie zycie po tym wszystkim poukladalo?
A jak juz o pole to co z blue???

Aniko
Piekne wiesci :-) no i Pola :-) super. Jak kiedys marzylam o dziewczynce to i to imie chcialam ;-)
Kochana rosnijcie zdrowo :-*

Magda
Jaka madra babka :p

Beti - bardzo mi przykro :-*

Aniko - to dobrze że zdrowo rośniecie, oby tak dalej.

Nou - ja pewnie bym wzięła dwie....

Kredko - gdzie na ten urlop?

Lumio - to dobrze, że umiesz się tak odciąć od wszystkiego. Kurcze ja tak nie potrafiłam :no2:

Witam nową forumowiczkę. :laugh2:

Stacy
A co mi pozostalo ;-) musze jakos sie ogarnac bo w tym wszystkim zgubilam gdzies sama siebie....pewnie jeszcze przyjda gorsze dni, ale poki co laduje pozytywna energia akumulator do dalszej walki ;-)

Dobrej nocy Kochane :-*

Aniko, to juz kawał baby z Poli :) gratulacje dla was obu:)
Kamisia jak było? pomogło?

Ja wczoraj miałam zakręcony dzień. Po normalnym poranku, dostałam takich bóli, że zwymiotowałam, nie mogłam się w ogóle załatwić i ciemno miałam przed oczami.. Ostatnio nic w ogóle mnie nie bolało, więc się przestraszyłam i pojechaliśmy do lekarza.. Powiedział, że to nic ginekologicznego (zrobił usg), i że może boleć, bo jajniki są stymulowane (jedno jajko ciągle nie pękło).. No ok, ale aż tak? Teraz to już sama nie wiem, może to piasek w nerkach - raz kiedyś miałam ale to bolało inaczej.. Dziś jest lepiej, czuję dyskomfort, ale na kibelku siedzę jak fakir na gwoździach..Nadzieja trochę siadła, qrcze zawsze jakieś dodatkowe kłody :(

ps. Nou dobrze zrobiłaś, mi powiedział że powinnam brać Clo rano i wieczorem, ale jakbym po rannych bardzo źle się czuła, to mogę 2 wieczorem..

Witam,

Po wczorajszej wizycie jakby lżej mi się trochę zrobiło,pani ciągle chwaliła mnie za moje podejście i za siłe itd. Miła kobietka,także zadowolona jestem. Proponowała tabletki, jednak nie wzięłam bo póki co na ziołowych dobrze funkcjonuje. Następna wizyta na 4 tygodnie,no chyba że będę potrzebowała to wcześniej mam przyjść.

Miłego dnia!

reklama
Do góry