reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jakoś już nie mam wiary w tą pozytywną betę... w poprzednich miesiącach też tak było, że sikacze negatywne i beta też. Martwię się tylko skąd weźmiemy kasę na następną iui... trzecia będzie ostatnią, ale M wczoraj mi powiedział, że jeżeli się nie uda przez iui to będziemy kombinować żeby odłożyć na in vitro.

reklama
Na innym forum wyczytałam, że laska karmiła M codziennie ta taką wit. C w proszku, rozpuszczał sobie jakąś porcję w wodzie i, że mu się poprawiła ruchliwość plemniorów. Mój M właśnie zaczął kuracje... może do kolejnej iui będzie lepiej. Ale kurcze tak czytałam co pisałaś o tych pęcherzykach Aniko i co z tego, że mi aż 3 urosły jak żaden mógł się nie nadać.

Buraq napewno sie okaze ze w sobote beda piękne jajca...

Nou...sikaczom nie wierzymy. Ja ich juz nie robie. Musisz poczekac ba bete.

Beti kochana trzymam kciuki...musi sie udac...

Na innym forum wyczytałam, że laska karmiła M codziennie ta taką wit. C w proszku, rozpuszczał sobie jakąś porcję w wodzie i, że mu się poprawiła ruchliwość plemniorów. Mój M właśnie zaczął kuracje... może do kolejnej iui będzie lepiej. Ale kurcze tak czytałam co pisałaś o tych pęcherzykach Aniko i co z tego, że mi aż 3 urosły jak żaden mógł się nie nadać.
tego nie bedziesz wiedziec, bo przy iui się jakosci pecherzykow nie bada. ale tez nie zakładaj, ze się nie nadawały :)
zawsze mozna sprawdzic wartosc estradiolu. a teraz to juz tylko beta da odpowiedz:)

Lazurytka odczaruje forum i Nou też beta będzie pozytywna. Dzisiaj test tego nie wychwycił.

Co rusz, któraś z nas potwierdza, że nie wolno nam odpuszczać...bo przychodzi czas i fasolkujemy. Po kolei, nie pchać się! :-) :)

reklama
Lazurytka, gratuluję.

Nouvelle, Beti, kciuki za pozytywną betę.

Nouvelle, mi sikacze wychodziły dopiero jak kilka dni @ się spóźniła. Przed czasem nie wychodziły, np 14-15 dni po IUI (owu miałam wczesną).

Emmenems, super :-) Córeczka taka już duuuuuża :-)
Czas szybko leci. A dzieci wyrastają z tych pierwszych ubranek w zatrważającym tempie ;-)

Przy pierwszym, długo wyczekiwanym maluszku też nie pozwalałam sobie na przedwczesną radość. Cieszyłam się, owszem, ale to nie było tak, jak nieraz się spotyka dziewczyny, które od razu mówią całemu światu o ciąży itd. Cieszyłam się po cichu i aż do porodu bałam się, że stracę dziecko. Hmmm, a po porodzie to chyba ten strach o dziecko zostaje do końca życia.

Moja kropka osiągnęła wielkość prawie 3 mm.

Jak zawsze kciuki za Wasze plany i starania.

Ostatnia edycja:
Do góry