reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Katharina - nawet nie zauważysz jak szybko ci czas zleci. Raz dwa i już będziesz w ciąży :-)

Lazurytka - gratuluję :-)

Zuzik - właśnie zastanawiałam się kiedy jest czas by podać pierwszą marchewkę. Adaś w sumie skończy wtedy 3 miesiące.

U nas od wczoraj gorsze dni, nie wiem czy to ta pogoda czy może skok?

Lazurytka gratuluję.
A ja właśnie zmieniam klinikę ze względu na wieczne problemy formalne. Zapłaciłam za konsultacje telefoniczną wyniku posiewu, sprawa pilna i zorientowałam się, że w Invikcie Wrocław pomylili wyniki na stronie i przez kilka godzin wydzwaniałam, żeby przygotowali lekarce do konsultacji właściwy wynik a miałam info z labu z Wrocławia, że dostarczyli go do nich w formie papierowej. Lekarka dzwoni i opowiada mi o wyniku sprzed 3 tygodni. Mówię jaka jest sytuacja a ona wściekła, bo dla niej wiążący jest wynik który widzi. Tłumaczę dalej, że jest pomyłka na stronie. Załatwiłam - ja! - skan wyniku z labu i im przesłałam, to lekarka obrażona, z fochem, że mam pretensje o błąd, czego ja od niej chcę. Przy czym już raz nas odesłała z kwitkiem z HSG bo jej się wynik nie podobał. Wcześniej płaciłam 150 zł za telefoniczną konsultację wyniku innemu lekarzowi, zadzwonił, żeby powiedzieć, że nie ma wglądu na stronę, problemy z netem a ja pilnie czekałam na receptę, którą dopiero po tygodniu! wysłali i to tylko po moich telefonach bo w sumie to im się zapomniało. I takich sytuacji w tej placówce miałam kilka i w ten sposób można wyjaśnić dlaczego od 5 miesięcy nie udaje mi się podejść do HSG. W Invikcie Wrocław wszyscy mają czas, są zrelaksowani, zero presji, odpowiedzialności a to wszystko na mój koszt. Mam dosyć. Szczerze odradzam tą placówkę. W Gdańsku było ok wiec to ewidentnie wina personelu. Rozmawiałam z kierowniczką, totalna idiotka. Miała mi też zwrócić kasę za konsultowanie niczego, ponad 2 miechy a kasy nie ma! Nie mam już sił...

reklama
Katharina - nawet nie zauważysz jak szybko ci czas zleci. Raz dwa i już będziesz w ciąży :-)

Lazurytka - gratuluję :-)

Zuzik - właśnie zastanawiałam się kiedy jest czas by podać pierwszą marchewkę. Adaś w sumie skończy wtedy 3 miesiące.

U nas od wczoraj gorsze dni, nie wiem czy to ta pogoda czy może skok?

Ktory masz tydien ?
Nie zaczynasz tego skoku 15-19 tydzien ?
Ja wlasnie skonczylam i nie powiem - dało sie zauwazyc [emoji23]

Do góry