reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No ja też teraz widzę, że ten lekarz to jakiś wybitny nie jest. W tym miesiącu i tak nie pójdę do niego bo nie będę miała jak bo przyjmuje tylko do południa. A ja będę kończyć prace dopiero o 15. Więc czeka mnie chyba zmiana lekarza tylko teraz zastanawiam się gdzie mam iść. Najbliżej to mi jest chyba do Krakowa.

Nouvelle wybacz ale ja bym go nie polecała, jeśli sugeruje współżyć dzień przed inseminacją... To jakiś kosmos.
Ja bym na Waszym miejscu 3 dni przed się poprzytulała, plemniory żyją 2-3 doby, więc przed inseminacją będziesz "obstawiona". A spermę trzeba podhodować, 3-4doby żeby były lepsze parametry i to jest warunek konieczny. Co on za brednie opowiada?

nouvelle że się wtrącę tak z nienacka, ale to jakiś kosmos. podpisuję sie pod tym co pisze ewikewik

No nie wiem... ja się na tym nie znam... :/ piszę co mi powiedział, powiedział, że za jednym razem nie schodzą wszystkie plemniory, które są... zresztą kiedyś mój M też mi tak powiedział, że to z jądra idzie i, że niby nie idą oba na raz... zresztą już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć- w sumie to on jest lekarzem a nie ja... więc chyba wie co robi...

nouvelle, Przytulanki jak najbardziej wskazane, ale po. I to chodzi o to, żeby w głowie siedziało, że się udało naturalnie a nie przez IUI. Mój Adaśko też począł się po poprawce, a nie podczas IUI :-p i tej myśli się trzymam :)
O rety...usg to chyba podstawa w dzisiejszych czasach... :oo:

reklama
hmm... czyli co dziewczyny lepiej się wstrzymać? jak przytulankowaliśmy się wczoraj to do piątku, do iui lepiej nie?

Do góry