reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko takie piękne wieści od rana :) dzidzia jest taka silna i dzielna po mamusi ;)
Niebajko a to jest tak ze przychodzisz do szpitala i w ten sam dzień cesarka? Masz być na czczo? U nas w szpitalu jest tak ze przychodzisz i na drugi dzień robią.

Dziewczyny u mnie w miare luz :D jade wlasnie do ikei, bo wczoraj konczylismy kacik dla dziecka i cos mi brakujexD

Na oddziale mam byc o 8 na czczo. Badania, anestezjolog, etc i kolo 10-11 powinien ktos mnie chlasnąć;)
A N ma stresa jak nie wiem:D śnią mu sie "fruwajace glowki":p

Aniko, jak się cieszę, że Ludzik rośnie i przyniósł nam radość. Krwiaczkiem się nie przejmuj, niedługo odpuści i nikt o nim nie będzie pamiętał. Najważniejsze to mieć w sobie pozytywną energię, żeby Ludzik czuł Twój spokój. &&&&&

Niebajko, zazdroszczę Ci spokoju i nawet przeszło mi przez myśl, że chciałabym być na twoim miejscu. Godziny dzielą Cię od spotkania z Maleńką... Jutro o niczym innym nie będę myśleć, a całe forum będzie słać w Waszą stronę najlepsze fluidki. I kciuków też nie zabraknie, już ja tego dopilnuję ;) Jak dojdziesz do siebie, będziemy wypatrywać fotki. &&&&

Stacy, ooo zaszalałaś z avatarkiem ;)

Kredko, opiekuj się emkiem, niech szybko wraca do zdrowia. I Ty też się zasłaniaj przed tymi wirusami.

Ja czołgam się jeszcze całkiem nieźle, choć nocne wizyty w toalecie są już coraz częstsze. W efekcie rano jestem nieprzytomna i drzemerkuję trochę dłużej. Mały dostał ksywkę Łokietek, bo o ile nogi kopią gdzieś pod pachą, to koło pępka robi się taki mały trójkącik. :) Czuję, że napiera coraz bardziej w dół, więc może i ja już nie długo? ;)

Beti... Oby Twoje milczenie było konstruktywne. O żadnej destrukcji nie chcemy tu słyszeć. Zaglądnij do nas Kochana.... Odezwij się...;-) ;)

Spokojnej niedzieli.

Aniko,
Supeeeer:)
A bierzesz jeszcze encorton i clexan?

Bei,
Proszę, odezwij się!!!!!!!!!

Niebajko,
Czy będzie Olga??????? Przyznaj nam tu się, bo ja wiem, że Ty już wiesz:p Kciuki za jutrzejszy dzień:)&&&&&&&

pozdrawiam Was niedzielnie.

Rzeczywiscie Beti napisz cos...obojetnie co...
Aniko tak sie ciesze...wszystko idzie w dobra strone...lez i odpoczywaj i mysl tylko o malenstwie...
Ja czuje sie dużo lepiej z dwoch powodow...po pierwsze ze nie jestem sama a po drugie ze wiem ze leki dzialaja i to cholerstwo znika...to daje mi sile...

LUTY

29 - marzen - wizyta u gina - test pct

29 - Niebajka - przywitanie z maleńką ;)

MARZEC

01 - M26 -
wizyta u gina przed crio
01 - Beti - wizyta u gina
01 - Pyreczka - monitoring
01 - kredka - usg
02 - katharina - wizyta z usg
02 - Kamisia - wizyta kontrolna
04 - zuzik - wizyta kontrola u gina - morfologia i ktg
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina - badanie gbs
13 - anika - wizyta kontrolna - usg - podglądanie Ludzika
21 - Pyreczka - konsultacja u profesora