Ja wiem wiem, jedno dziecko mam, ale to psychika tak nawala ze może juz nawet powinnam rodzic ha haKochana nie nakręcaj się bo na tak wczesnym etapie i tak nic byś nie poczuła objawy masz od ok 4-5 tygodnia przeważnie więc się nie stresuj się nic nie czujesz
reklama
Mi sie długo utrzymuje 12-13 dzien po zastrzyku i cień cienia był na sikaczuJak było u Was, jeśli chodzi o zastrzyk ovitrelle a poziom beta HCG? Do którego dnia po zastrzyku może zaburzać?
matyldaewa
Fanka BB :)
To jest dość dziwne bo na teście miałam kreskę widoczną, a z krwi beta niewskazująca na ciąże, a czułość testu 25 ml... więc już sama nie wiemMi sie długo utrzymuje 12-13 dzien po zastrzyku i cień cienia był na sikaczu
matyldaewa
właśnie też powinnam tak poczekać bo najpierw miałam powiedziane, że po 10 dniach od inseminacji można, a później, że jednak za wcześnie bo mogło dopiero teraz w weekend dojść do zagnieżdżenia więc dopiero co beta będzie we krwi, ale ciekawe bo zrobiłam test o czułości 25 ml i wyszła kreska cienka, ale była, a we krwi beta 1,96 ml więc już sama nie wiem, teraz mam poczekać i w piątek powtórzyć betęJa zawsze robiłam betę 14 dni po inseminacji i śladu po zastrzyku nie było
kolor nadzieji
Może beta dopiero rośnie i stąd ta blada kreska na teście
właśnie też powinnam tak poczekać bo najpierw miałam powiedziane, że po 10 dniach od inseminacji można, a później, że jednak za wcześnie bo mogło dopiero teraz w weekend dojść do zagnieżdżenia więc dopiero co beta będzie we krwi, ale ciekawe bo zrobiłam test o czułości 25 ml i wyszła kreska cienka, ale była, a we krwi beta 1,96 ml więc już sama nie wiem, teraz mam poczekać i w piątek powtórzyć betę
matyldaewa
chciałabym, ale nie chcę się nastawiać, że tak może być zobaczę betę w piątek, chyba że wcześniej zacznie się nowy cykl i drugie podejście do inseminacjiMoże beta dopiero rośnie i stąd ta blada kreska na teście
w moim przypadku do 10 dniu, 10tego dnia już nie było śladuJak było u Was, jeśli chodzi o zastrzyk ovitrelle a poziom beta HCG? Do którego dnia po zastrzyku może zaburzać?
kolor nadzieji
Sprawdzić trzeba żeby wiedzieć w którą to stronę idzie[emoji846] trzymam kciuki żeby 2 iui nie była potrzebna[emoji110][emoji256]
chciałabym, ale nie chcę się nastawiać, że tak może być zobaczę betę w piątek, chyba że wcześniej zacznie się nowy cykl i drugie podejście do inseminacji
kolor nadzieji
@Evelyn1919 czy ty przed transferem brałaś coś na pęknięcie?
reklama
eij
Betę w którym dniu po inseminacji robiłaś?właśnie też powinnam tak poczekać bo najpierw miałam powiedziane, że po 10 dniach od inseminacji można, a później, że jednak za wcześnie bo mogło dopiero teraz w weekend dojść do zagnieżdżenia więc dopiero co beta będzie we krwi, ale ciekawe bo zrobiłam test o czułości 25 ml i wyszła kreska cienka, ale była, a we krwi beta 1,96 ml więc już sama nie wiem, teraz mam poczekać i w piątek powtórzyć betę
Podziel się: