reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja zawsze robiłam betę 14 dni po inseminacji i śladu po zastrzyku nie było
właśnie też powinnam tak poczekać bo najpierw miałam powiedziane, że po 10 dniach od inseminacji można, a później, że jednak za wcześnie bo mogło dopiero teraz w weekend dojść do zagnieżdżenia więc dopiero co beta będzie we krwi, ale ciekawe bo zrobiłam test o czułości 25 ml i wyszła kreska cienka, ale była, a we krwi beta 1,96 ml więc już sama nie wiem, teraz mam poczekać i w piątek powtórzyć betę

Może beta dopiero rośnie i stąd ta blada kreska na teście
właśnie też powinnam tak poczekać bo najpierw miałam powiedziane, że po 10 dniach od inseminacji można, a później, że jednak za wcześnie bo mogło dopiero teraz w weekend dojść do zagnieżdżenia więc dopiero co beta będzie we krwi, ale ciekawe bo zrobiłam test o czułości 25 ml i wyszła kreska cienka, ale była, a we krwi beta 1,96 ml więc już sama nie wiem, teraz mam poczekać i w piątek powtórzyć betę

Sprawdzić trzeba żeby wiedzieć w którą to stronę idzie[emoji846] trzymam kciuki żeby 2 iui nie była potrzebna[emoji110][emoji256]
chciałabym, ale nie chcę się nastawiać, że tak może być :) zobaczę betę w piątek, chyba że wcześniej zacznie się nowy cykl i drugie podejście do inseminacji :)

reklama
Betę w którym dniu po inseminacji robiłaś?

Do góry