To juz chyba cos powinno byc widac ...12 dpo AID
reklama
Ikwileenkindje
Aktywna w BB
To moja 3 inseminacja.Oj piekna kreseczka! Najlepszy prezent na święta Gratuluje,
Która inseminacja ?
Czyli moja pierwsza nie udana nie powinna mnie zniechęcać...To moja 3 inseminacja.
Ikwileenkindje
Aktywna w BB
Każda nieudana próba bardzo boli.. Ale myśl, że może się udać dodaje skrzydeł i rekompensuje to co do tej pory jest już za nami.Czyli moja pierwsza nie udana nie powinna mnie zniechęcać...
Nie poddawaj się, walcz, jeśli tylko chcesz
Dziewczyny dają dużo wsparcia tutaj.
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ja już po wizycie[emoji4] miałam zle przeczucia co do mojej niuni ale się nie sprawdziły.
Moja kruszynka ma już prawie 4cm pięknie jej bije serduszko i prawdopodobnie to będzie dziewczynka[emoji7] bardzo się cieszę że jest wszystko dobrze. Prenatalne mam 7.01 i test pappa 8.01 już nie mogę się doczekać[emoji846][emoji6]
A wam moje kochane życzę spokojnych i przede wszystkim zdrowych świąt żeby każda z was w nowy rok weszła pełna nadzieji i żeby każda zobaczyła upragnioną różowa pupcie[emoji3590][emoji319][emoji8][emoji256][emoji188][emoji3590]
Moja kruszynka ma już prawie 4cm pięknie jej bije serduszko i prawdopodobnie to będzie dziewczynka[emoji7] bardzo się cieszę że jest wszystko dobrze. Prenatalne mam 7.01 i test pappa 8.01 już nie mogę się doczekać[emoji846][emoji6]
A wam moje kochane życzę spokojnych i przede wszystkim zdrowych świąt żeby każda z was w nowy rok weszła pełna nadzieji i żeby każda zobaczyła upragnioną różowa pupcie[emoji3590][emoji319][emoji8][emoji256][emoji188][emoji3590]
kolor nadzieji
A to moja kruszynka[emoji7]
CudownieHej dziewczynki ja już po wizycie[emoji4] miałam zle przeczucia co do mojej niuni ale się nie sprawdziły.
Dziewuchy moje kochane wesołych i zdrowych Świąt !!! Życzę Wam spełnienia marzeń, a przede wszystkim tego jednego najważniejszego, żeby każda z Was doczekała się największego cudu, małego szkraba i poczuła wszechobecne szczęście Ściskam Was mocno każdą z osobna
reklama
MamaZblizną
Nie martw się.. My też ciągle w martwym punkcie i nie wiemy w którą stronę iść.. 2021 musi być naszym rokiemU mnie dzisiaj nic się nie zmienilo, nadal biel, smutne te Święta będą. A Tymczasem Wam życzę Spokojnych i Zdrowych Świat
Wzajemnie życzę Ci zdrowych i spokojnych świąt
Podziel się: