reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny , wczoraj pisałam o bardzo złym samopoczuciu i bólu głowy , według mnie spowodowanym braniem progesteronu . Dziś po obudzeniu zobaczyłam dosłownie 2cm plamkę krwi , czuje lewy jajnik . Co to może być ? To dopiero 21dc , nie wydaje mi się żeby to był okres skoro cykle mam 27-28dniowe. Może po tej kuracji lekami coś mi się przyspieszyło

reklama
Dzieki kochana ;)
Nie wiem czy jest sens skoro cykl byl stymulowany . byly az 4 pecherzyki bardzo ladne po 21mm nasienie tez wporzadku wiec nie wiem ....

Kochana, jak nam lekarz tłumaczył ile rzeczy na raz musi zadziałać, żeby doszło do ciąży to głowa mała ;) Ktoś dobrze napisał, że to loteria i czasem przy wszystkim co idealne i tak nie wyjdzie, nawet u całkiem zdrowych osób. A może jajeczko się zapłodniło, ale nie zagnieździło? Nie dowiesz się tego... Właśnie dlatego lepiej dać sobie te "do trzech razy sztuka" :*

Cześć dziewczyny , wczoraj pisałam o bardzo złym samopoczuciu i bólu głowy , według mnie spowodowanym braniem progesteronu . Dziś po obudzeniu zobaczyłam dosłownie 2cm plamkę krwi , czuje lewy jajnik . Co to może być ? To dopiero 21dc , nie wydaje mi się żeby to był okres skoro cykle mam 27-28dniowe. Może po tej kuracji lekami coś mi się przyspieszyło

Może plamienie implantacyjne? ;)

Ja po monitoringu. Jeden pęcherzyk 16 mm, drugi 17 mm, więc czekamy. Mam w poniedziałek rano zrobić znowu badania LH i Estradiolu i wysłać lekarzowi sms - poda nam dalsze instrukcje. IUI prawdopodobnie poniedziałek wieczór/wtorek rano.

20.01: @ola32 - 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.01: @madzialena_baby - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.01: @madzialena_baby - wizyta u gin.[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.01: @Motylekk - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.01: @endzi1981 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.01: @jomara - monitoring i 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
22.01: @kolor nadzieji - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
24.01: @kolor nadzieji - 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.01: @AsiaaaK - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
28.01: @Kinia9292 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
30.01: @Kinia9292 - wizyta u gin.[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Kogoś dopisać?[emoji846]

reklama
Tak jak Ola32, może to plamienie implantacyjne.. Trzymamy kciuki ✊

Do góry