reklama
Motylkowo
Fanka BB :)
Powodzenia !! Ile masz pęcherzyków ??Hej. Jedziemy dziś na 3 iui ale jadę w sumie tylko żeby jechać.. Mam jakieś obawy że i tak się nie uda![]()
Dzieki kochanaAsia, rozumiem że Ci trudno... Sama miewam ogromne chwile zwątpienia, ale byłam też na forach, gdzie dziewczyny miały po kilka nieudanych in vitro zanim się udało. Ale udało się w końcu. I tu są przypadki, że po 3 iui zaskoczyło.
Rozumiem, że nie chcesz walczyć w nieskończoność i podporządkowywać temu życia. My też nie. Zgodnie postanowiliśmy, że jeśli w ciągu kolejnych dwóch lat nam nie wyjdzie to będziemy się starać o adopcję, ale dajemy sobie ciut więcej szans... inseminację, in vitro. Gdzieś czytałam, że sumaryczną skuteczność inseminacji zlicza się z 3 zabiegów i jest ona większa niż te kilkanaście procent szans podawane przy pierwszej.
Daj sobie trochę czasu na ochłonięcie :* Wiem, że pokłada się w tym ogromne nadzieje. Przede mną pierwsza i też mam nadzieję, że to już będzie jakiś przełom w tych staraniach, że jakiś cud, ale ta droga wymaga trochę więcej cierpliwości. Wierzę, że ją w sobie znajdziesz.
Nie wiem czy jest sens skoro cykl byl stymulowany . byly az 4 pecherzyki bardzo ladne po 21mm nasienie tez wporzadku wiec nie wiem ....
Motylkowo
Mi się wydaje ze jest ! To jest ogromna losowość genetyczna. Rozumiem ze jest ciężko się pogodzić z niepowodzeniem ale ja był próbowała do 3 .Dzieki kochana
Nie wiem czy jest sens skoro cykl byl stymulowany . byly az 4 pecherzyki bardzo ladne po 21mm nasienie tez wporzadku wiec nie wiem ....
kolor nadzieji
Hej dziewczyny dziś miałam zrobić zastrzyk z menopurenu i tak się zblokowalam że nie dałam rady i mąż mi zrobił pierwszy raz i po zrobieniu chyba z tych emocji i bólu popłakałam się jak małe dziecko[emoji17].
Niewiem jak ja przejdę stymulację do in vitro[emoji21]
Artemida90
Hej dziewczyny dziś miałam zrobić zastrzyk z menopurenu i tak się zblokowalam że nie dałam rady i mąż mi zrobił pierwszy raz i po zrobieniu chyba z tych emocji i bólu popłakałam się jak małe dziecko[emoji17].
Mi tylko mąż robi zastrzyki, ja nie lubię igieł i się ich boje ale tylko po zastrzykach miałam owulacje wiec wiedziałam ze muszę się przemoc.
Dziś 2 dni po transferze zarodka ech ciągnie się ten czas
reklama
kasia1355
Aktywna w BB
Właśnie teraz tylko 1..Powodzenia !! Ile masz pęcherzyków ??
Podziel się: