ola32
Fanka BB :)
A Ile dni trwa Twój cykl ?
30/31
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ile dni trwa Twój cykl ?
Widzisz , a u mnie 27/28 stad moje zdziwienie ze 4 dni przed . Wyglada na to, ze u mnie optymalny moment na podanie zastrzyku to ok 13dc nie dajmy się zwariować lekarzom30/31
Pamiętaj że to lekarz jeśli będzie Cię badać, a wyznaczyła Ci taki termin to wie co i jak. Ja byłam badana i powiem Ci, że nie czułam jakiejś większej krępacji niż zwykle nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie w klinice jest toaleta w gabinecie gdzie można się odpowiednio przygotować do badania.@madzialena_baby @kolor nadzieji , a to teraz powiedzmy że rozumiem , bo się zdziwiłam czy oby napewno dobrze dr wyznaczyła mi wizytę. Pierwsza iui miałam na naturalnym to teraz wyznaczy mi stymulację? Hmm dopadła mnie jakąś dziwna obawa przed wizytą, krepuje się, wogóle nie wiem nawet jak mam się zachwać w takiej sutuacji? Też tak macie jak idziecie na początku cyklu na wizytę? Moje wcześniejsze wizyty były po skończonej @, więc czułam ten naturalny komfort ...
Dzień później niż zwykleA jak wogóle wyglądaja Wasze cykle po nieidanej iui, wydłużyły skróciły się czy bez zmian jak w zegarku?
Tak ja miałam zawsze na początku cyklu.Hej Dziewczyny. Jutro mam wizytd u swojej Pani dr, która wyznaczyła wizytę o 3dc, czy też miałyście wizyty tak wcześnie w cyklu?
U mnie bez zmian jak w zegarku.A jak wogóle wyglądaja Wasze cykle po nieidanej iui, wydłużyły skróciły się czy bez zmian jak w zegarku?