reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mam policystyczne jajniki i niedoczynność tarczycy, która wyszla w pierwszych miesiącach starania. Mialam robiona laparoskopie diagnostyczną, wszystko ok
. Mialam robiona kilkanaście razy stymulacje, niby owulacja byla a ciazy brak... Zrobiliśmy sobie tez kilku miesięczna przerwe od lekarzy, leków ale nadal nic, dlatego zdecydowaliśmy sie na inseminacje. Przy drugiej stymulacji przygotowującej do inseminacji pierwszy raz cos sie zadzialalo w prawym jajniku i sie udalo

Super! Gratulacje 😍 Takie historie jak Twoja napawają nadzieją, szczególnie że u mnie podobnie to wygląda jak u Ciebie... też już z kilkanaście cykli stymulowanych za nami, na usg zawsze piękna owulacja, a ciąży brak... Historia podobna, bo u mnie PCOS i lekka niedoczynność tarczycy, u męża plemniki nienajlepsze, ale w granicach normy, więc teoretycznie powinno nam się udać... Czekamy na IUI, oby to było wystarczające.

reklama
Super! Gratulacje 😍 Takie historie jak Twoja napawają nadzieją, szczególnie że u mnie podobnie to wygląda jak u Ciebie... też już z kilkanaście cykli stymulowanych za nami, na usg zawsze piękna owulacja, a ciąży brak... Historia podobna, bo u mnie PCOS i lekka niedoczynność tarczycy, u męża plemniki nienajlepsze, ale w granicach normy, więc teoretycznie powinno nam się udać... Czekamy na IUI, oby to było wystarczające.
Powodzenia=) trzymam kciuki 😘

Hej dziewczyny. Pisałam ostatnio ze spóźnia mi się okres. Wczoraj zrobiłam test wyszedł negatywny. A okresu jak nie było tak nie ma...

Hej dziewczyny. Pisałam ostatnio ze spóźnia mi się okres. Wczoraj zrobiłam test wyszedł negatywny. A okresu jak nie było tak nie ma...

Dziewczyny mają rację, beta jest bardziej wiarygodna, trzymam kciuki :*

Mi się spóźnił 1 dzień i przez te 24 godziny odchodziłam od zmysłów... Niestety przez to 13 i 14 dc. wypadną mi w sobotę i niedzielę... Jutro będę dzwoniła do kliniki prosić o termin na sobotę i już jestem cała w stresie, że się nie uda, bo to musi być do 10:00, a 2h przed mam jeszcze zrobić badania krwi. Cały plan mi się zawalił przez to spóźnienie.

Nie chce wyjść na pesymitkę i Ciebie dołowac ale testy daja do 99% pewności wiec...Mi kiedyś test wyszedł negatywnie a okresu nie było i dopiero w 35 dniu dpstalam także😔

08.01: @Endzi1981- monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
13.01: @Megan4 - pierwsze USG fasolki[emoji3590][emoji110]
13.01: @kolor nadzieji - wizyta przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.01: @kolor nadzieji - testowania po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji110]
17.01: @ola32 - monitoring przed 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.01: @madzialena_baby - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
21.01: @madzialena_baby - wizyta u gin.[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Kogoś dopisać?[emoji846]

reklama
Do góry