Tzn jaki wynik?Jutro wizyta o 16.10.
Mam nadzieje ze po tych okropnych zastrzykach cos sie ruszylo
Meza defragmentacja tez nie wyglada obiecujaco
reklama
25.7%Tzn jaki wynik?
Ka.2606
Fanka BB :)
Powtarzałaś betę dziś? [emoji4]Oby trzecia była dla Ciebie tak samo szczęśliwa jak moja [emoji8]
Dziewczyny, czy któraś z Was miała inseminacje gdzie dominujacy pęcherzyk że strony droznej miał 15mm?
15mm to stanowczo za mały w większości artykułów jest napisane że minimum powinien mieć 20mm i endometrium 10mmDziewczyny, czy któraś z Was miała inseminacje gdzie dominujacy pęcherzyk że strony droznej miał 15mm?
Ja po ostatniej iui mam wrażenie że liczy się tylko kasa nie mam wogole zbadane poziomu progesteronu ani zbadane dobrze tarczycy .
Od nowego roku zaczynam od zmiany chyba lekarza i zaczynam badania na własną rękę.
U mnie jest tak prawy jajnik pęcherzyk 21mm
Lewy jajnik pęcherzyk 15mm. W tym że prawy jajowod mam niedrozny.
Endometrium 10
Jak zwróciłam na to uwagę doktorkowi to się obruszyl i skomentował tylko że od 15mm już można robić.. I zrobił.. Tak coś czułam że ta 15 jest za mała.. :/ Zawsze myślałam że w klinikach niepłodności jakoś tak bardziej ludzko traktują pacjentów, ale widzę że to jednak wszędzie kasa rządzi :/
Endometrium 10
Jak zwróciłam na to uwagę doktorkowi to się obruszyl i skomentował tylko że od 15mm już można robić.. I zrobił.. Tak coś czułam że ta 15 jest za mała.. :/ Zawsze myślałam że w klinikach niepłodności jakoś tak bardziej ludzko traktują pacjentów, ale widzę że to jednak wszędzie kasa rządzi :/
Ostatnia edycja:
Oj stanowczo za mały ale miejmy nadzieję że akurat taki mały ale będzie wojownik i się uda.Coś tak czułam że te 15mm to stanowczo za mało.. Ale lekarz podczas USG jak zwróciłam mu uwagę że na niedroznej stronie jest 21 a na drożnej maluch to się obruszył i powiedział że od 15 już można robić.. :/ no i zrobił..
U mnie jest tak prawy jajnik pęcherzyk 21mm
Endometrium 10
Ja też mam tylko lewa stronę drozna prawa jest do D....
MamaZblizną
Fanka BB :)
Dziewczyny, pewnie większość z was mnie nie kojarzy, ale byłam na tym wątku i niektóre kojarzę z wątku z clo.. To były moje pierwsze kroki do stymulacji.. Niestety 3 miesiące nic z tego wtedy przyszłam tu na wątek o inseminacji.. Zaczęłam czytać i stwierdziłam - szkoda pieniędzy! Szybka decyzja.. In vitro. 3 wyjazdy do Czech i jest ciąża - bliźniacza.
Jedyne czego żałuję to, że zdecydowałam się tak późno na ten krok..
Nie bójcie się in vitro i idźcie w to śmiało - na prawde warto!!!
Jedyne czego żałuję to, że zdecydowałam się tak późno na ten krok..
reklama
A że tak zapytam.. Dlaczego Czechy?Dziewczyny, pewnie większość z was mnie nie kojarzy, ale byłam na tym wątku i niektóre kojarzę z wątku z clo.. To były moje pierwsze kroki do stymulacji.. Niestety 3 miesiące nic z tego wtedy przyszłam tu na wątek o inseminacji.. Zaczęłam czytać i stwierdziłam - szkoda pieniędzy! Szybka decyzja.. In vitro. 3 wyjazdy do Czech i jest ciąża - bliźniacza.
Jedyne czego żałuję to, że zdecydowałam się tak późno na ten krok.. ❤❤
Podziel się: