kolor nadzieji
Fanka BB :)
To dobrze bo jak na raz to mogłabyś się źle czuc
Rano w południe i wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rano w południe i wieczorem
O matko do tyłu jestem z odp[emoji39][emoji39][emoji39]
No właśnie czytałam że może być gorsze samopoczucie itpTo dobrze bo jak na raz to mogłabyś się źle czuc
No właśnie czytałam że może być gorsze samopoczucie itp
Byłam dzisiaj za monitoringu. Mam dwa jajeczka ale nie wiem jak duże. W każdym razie musiałam jeszcze dziś estradiol sprawdzić. Dla porównania mam zrobić też estradiol w poniedziałek i w poniedziałek wizyta kolejna. Wtedy lekarka ma podjąć decyzję kiedy iui. Tak że jest lepiej niż ostatnio bo miałam tylko jedno jajeczko.
A tak btw... Ile dni przed inseminacja mieliście zachować wstrzemieźliwosc?
No myślę, że ilość dni zależy od parametrów nasienia. Przy moim mężu po 5 dniach wstrzemięźliwości to wiadro a nie pojemniczek musieliby daćJa sie nie pytalam ile mam czekac ale u nas czas dziala na korzys. 6 dni - 2.91 mln 4 dni- 1.8 mln 2,5 dnia- 0,9 mln
Mówisz o ilości mln w mililitrze?Ja sie nie pytalam ile mam czekac ale u nas czas dziala na korzys. 6 dni - 2.91 mln 4 dni- 1.8 mln 2,5 dnia- 0,9 mln
Mówisz o ilości mln w mililitrze?
Mówisz o ilości mln w mililitrze?