zuzik85
Fanka BB :)
Żartowałam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żartowałam...
Też miałam obawy bo od dnia inseminacji po dzień dzisiejszy (tylko teraz juz mniej) bolało mnie podbrzusze nie mocno ale jednak ból był (inny ni na miesiączkę,łagodniejszy) , nawet w nocy mnie budził. Czasami kłucie mialam kłucie w jajnikach. (po inseminacji jajnik bolał dość mocno). Jak narazie okresu nie ma, kilka testów wszystkie pozytywne i wizytę mam na 14 (wtedy się dowiem co i jak).Mija raptem drugi dzień a ja mam już schizy. Powiedzcie dziewczyny czy któraś z was też ma bóle brzucha od samej owulacji aż do okresu? Ja mam tak miesiąc w miesiąc i zastanawiam się czy taka moja uroda czy może coś tam jest na rzeczy czego lekarze nie widzą lub nie biorą pod uwagę. Tak więc po 2 tygodniach bólu zawsze przychodzi miesiączka, tak więc już teraz ból który mam sprawia, że się wkręcam, że znów nic z tego. Oj, mój stan psychiczny w związku z tą sytuacją uważam za fatalny. Po tym cyklu raczej robię przerwę z inseminacjami na około 3 mce. Jak długo byłyście na clo pod rząd?
Też miałam obawy bo od dnia inseminacji po dzień dzisiejszy (tylko teraz juz mniej) bolało mnie podbrzusze nie mocno ale jednak ból był (inny ni na miesiączkę,łagodniejszy) , nawet w nocy mnie budził. Czasami kłucie mialam kłucie w jajnikach. (po inseminacji jajnik bolał dość mocno). Jak narazie okresu nie ma, kilka testów wszystkie pozytywne i wizytę mam na 14 (wtedy się dowiem co i jak).
Więc bądź dobrej myśli, a jak masz obawy to porusz temat z lekarzem przy następnej wizycie.
Trzymam kciuki
Nie miałam długich bóli.. zazwyczaj tydzień przed okresem zaczynał boleć mnie brzuch (nigdy 2 tyg przed). Teraz miałam 1 IUI i odrazu po zabiegu bolał mnie jajnik i codziennie miałam bóle podbrzusza (nigdy wczesniej bóle przed okresem nie budziły mnie w nocy, a te tak pomimo że nie były mocne).Czytałam Twoje dobre wiadomości. Gratuluje i trzymam kciuki by wszystko było ok. Wiem, że czasem na ciąże boli podobnie jak na okres. Ale nie doszukuje się w tym ciąży. Mnie boli co miesiąc. Czy Ciebie bolała ten jeden raz, czy wcześniej też po owulce miałaś długo bóle?
Co do bóli po iui to mnie tez bolal brzuch przez przynajmniej 6 dni. Teraz boli znacznie mniej wlasciwie wogole. Wczesniej miewalam bole ok tygodnia przed miesiaczka wiec teraz jest w caly swiat. W sumie to chyba bym wolala zeby brzuch troszke pobolewal bo wtedy wierzylam ze cos sie dzieje a teraz zaczynam troche tracic nadzieje.... jeszcze tydzien i juz wszystko bedzie wiadomo.Nie miałam długich bóli.. zazwyczaj tydzień przed okresem zaczynał boleć mnie brzuch (nigdy 2 tyg przed). Teraz miałam 1 IUI i odrazu po zabiegu bolał mnie jajnik i codziennie miałam bóle podbrzusza (nigdy wczesniej bóle przed okresem nie budziły mnie w nocy, a te tak pomimo że nie były mocne).
Też miałam obawy, myślałam że nic z tego i że pewnie @ się pojawi. Przekopałam internet, fora na temat takich bóli i chyba nie ma reguły. Każdy organizm reaguje inaczej.
Bądź dobrej myśli a przy następnej wizycie wspomnij o tych bólach lekarzowi.
A ja będę mocno trzymała kciuki by rym razem Ci się udało. Odpoczywaj teraz dużo i myśl pozytywnie
Nie można tracić nadziei .. trzeba być dobrej myśli Każda z nas ma inne objawy ,albo nie ma ich wcale. Tylko odpoczywaj teraz jak najwiecejCo do bóli po iui to mnie tez bolal brzuch przez przynajmniej 6 dni. Teraz boli znacznie mniej wlasciwie wogole. Wczesniej miewalam bole ok tygodnia przed miesiaczka wiec teraz jest w caly swiat. W sumie to chyba bym wolala zeby brzuch troszke pobolewal bo wtedy wierzylam ze cos sie dzieje a teraz zaczynam troche tracic nadzieje.... jeszcze tydzien i juz wszystko bedzie wiadomo.