reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Moje dzisiejsze złośliwości nie były spowodowane chęcią pozbawienia kogoś złudzeń. Czyjeś złudzenia mam w nosie. Ale kiedy wchodzę na to forum, forum INSEMINACJI, gdzie kobiety latami walczą o dziecko, to myślę: ile trzeba mieć w sobie miłości, determinacji, samozaparcia, jak bardzo trzeba pragnąć dziecka by te wszystkie upokorzenia i emocjonalne upadki przez lata znosić i dalej trwać razem - to nie mogę obojętnie czytać o tym, że te nasze wysiłki są tym samym czym bezmyślne "zapładnianie zwierząt hodowlanych" a ciąża to wyłącznie domena szczęśliwych, wyluzowanych i optymistycznych osób bo te skwaszone w ciążę nie zachodzą. No i oczywiście wszystkie tutaj za mąż zostałyśmy przymusem za przypadkowych facetów wydane i o cudzie miłości nawet nie słyszałyśmy, nie mówiąc o jej choćby szczątkowym doświadczeniu. Nie mogę tego czytać i nie ma we mnie zgody na takie teksty tutaj.

reklama
Pominę też niewygodny wątek straty ciąż i dzieci, bo przecież przez takie piekło przechodzimy bo nie znamy miłości i jesteśmy skwaszone. Z pewnością to jest przyczyna. Jedyna i pewna na 100%

Emi jak Ty rymujesz:-) "jak ktos sra pakami roz to coz..." haha zreszta mysle ze wiele z nas rozumie sie tutaj bez slow :-) wiec wiemy co i jak;-)

No i cudnie wygladacie[emoji7] Emma to mala slicznotka:-) po mamusi:-)

Ewik ja tam nie sadze zeby to byly jakies zlosliwosci - ja lubie ludzi szczerych co nie owijaja w bawelne i mowia prosto z mostu co mysla a troche sarkazmu... hmmm ... ja tam tez czasem jestem sarkastyczna i to jak mowie o sobie i o innych ale to chyba takie spojrzenie na swiat z przymrozeniem oka;-) bo nie mozna brac wszystkiego tak na serio.

Thalea mozesz sobie myslec co chcesz. Mam nadzieje ze nasze wypowiedzi dadza Ci do myslenia i pokaza inne (realne) spojrzenie na swiat. Jedyne co to ciekawa jestem czy Twoj m tez zyje w tej "bance mydlanej" i tez wszedzie widzi serduszka, cwierkajace ptaszki, platki roz i non stop ogarnia go fala milosci itd??

Emi, pięknie wygladacie :)
Czytam Twój opis ciąży i swoich emocji - u mnie było bardzo podobnie. Jak chodziłam na usg, to czułam się jak na filmie. Miałam wrażenie, ze to nie mnie dotyczy! Nie pozwalalam sobie na euforię, to był mój mechanizm obronny - wykształcony przez stratę czy też lęk związany z krwiakiem... dopiero od momentu poczucia ruchów jest inaczej :)

Dobrego dnia Wam życzę! U mnie trwa edukacyjny weekend...

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

MAJ

20- Buraq- rozpoczęcie stymulacji
23-Lazurytka- wyniki bety hcg
24- marzen- wizyta
25- Nouvelle - beta hcg
30- Beti - beta hcg
31- Thalea- wizyta u gin
Katharina- stymulacja do ivf

CZERWIEC

1- Anika -usg połówkowe
2-Pyreczka-laparoskopia
7- M26 - usg genetyczne
Ewik- hsg
29-Anika-wizyta u gin prowadzącego ciążę
Lumio, Kredko czekamy na WasattachFull758183
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać attachFull758182

Załączniki

• upload_2016-5-22_14-25-19.png
    upload_2016-5-22_14-25-19.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 61
  • upload_2016-5-22_14-25-19.png
    upload_2016-5-22_14-25-19.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 66
Przepraszam ze nic nie pisalam ale ryczec mi sie chce...moj M wlasnie wyjechal...zobaczymy sie w grudniu...właściwie to i tak juz placze...

reklama
Do góry