reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, Marzen buziaki dla Was i wszystkiego naj naj:-* :-*
Tule i z checia bym poswietowala:-D
Chyba za Wasze zdrowie winko otworze wieczorem:-*

Poza tym jestem ogarnieta takim wewnetrznym spokojem ze nie mam co Wam pisac haha nie sadzilam ze kiedys tak napisze:-D i tak sobie czekam bez stresu... mam wrazenie ze mnie meteoryt walnal....

Katharina super!!!

reklama
To jak zrobię bete w sobotę to będzie dobrze?? Ja biorę duphaston do piątku.
Chociaż boję się iść bo boję się że znowu się rozczaruję

Nouvelle, porządne lanie Ci się należy. Wyluzuj bo jak ma ten kropek u Ciebie zamieszkać. Stan psychiczny też jest ważny. Jak Ty już tydzień po inseminacji szukasz objawów ciążowych.
Ja na przyklad nie czułam się w ciąży ani razu. A napięcie i delikatne bóle jakbym miała @ dostać pojawiło się dopiero w okolicach spodziewanej @, a nie zaraz po zaciążeniu.

Dziewczyny w pierwszym tygodniu nie ma objawow a wszystko co czujecie to po lekach... ja po kazdej iui cos czulam cos mnie ciaglo pikalo rwalo itd a teraz sie z tego smieje :-) wiem ze kazda to musi ogarnac na swoj sposob ale musicie troche poluzowac bo klebki nerwow z Was za chwile beda!
Wszystko jest tam gdzies zapisane i jak przyjdzie Wasza pora na malucha to on sie pojawi tak czy siak :-)

Nouvelle, porządne lanie Ci się należy. Wyluzuj bo jak ma ten kropek u Ciebie zamieszkać. Stan psychiczny też jest ważny. Jak Ty już tydzień po inseminacji szukasz objawów ciążowych.
Ja na przyklad nie czułam się w ciąży ani razu. A napięcie i delikatne bóle jakbym miała @ dostać pojawiło się dopiero w okolicach spodziewanej @, a nie zaraz po zaciążeniu.
Bardzo mądrze :* Witaj Mimemi :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Thalea ja jeż zakładałam, że do trzech razy sztuka... ale teraz to coraz częściej myślę, że może mój M zgodzi się na wydłużenie starań do 6... u nas jak iui nie pomoże to nie stać na in vitro... :(
Nou, kochana, ja wspolzyje 10 lat bez zabezpieczeń, chwilę dawno temu, jakiś miesiac bralam anty, ale po hormonach źle sie czulam. Przez te wiele lat miałam chyba 4 razy bardzo silny instynkt macierzyński, 2 razy bardzo serio chciałam być mamą, ale dziś cieszę się, że z ówczesnym partnerem Go nie miałam. Przyzwyczaiłam sie do tego, źe nie mam swoich choć inne dzieci kocham i uwielbiam :-) Mam 5cio letniego chrzesniaka/bratanka [emoji7] Moja miłość :-) A teraz podchodzimy z moim kochanym mężem do sprawy poważnie, ale nie chcemy stracić radości życia. W życiu mam funkcje wspieraczki, tu jest także tyle smutku i bólu, jak Twoje ciałko ma naładować się pozytywnie, jak Twoja paleta barw zszarzała? Mamy życie jedno, jest takie krótkie. Być może mi nie dane jest mieć własnych dzieci? Nie wiem. Znam osoby, ktore walczą od 10 lat, źle nastawione, w ciaglej depresji probuja... Jak moze sie udac skoro organizm jest wykonczony? My spróbujemy, podchodzę z uśmiechem, na luzie :-) Jeśli tak urodzę 3-4 dzieci do 35 - chcę wykorzystać możliwości :-) Od lat wiem, że TEN na górze lubi krzyżować plany, więc nie liczę dni. Robię absolutne minimum, a łaskę w tym temacie powierzam i tyle. Jestem spokojna, zakochana po uszy i mam się z czego już dziś cieszyć, brakuje tylko małych stóp, jak Nam wszystkim :-) Będą, oby jak najwięcej ;-) ♡

Dzień Dobry Wam i cudownego DNIA! [emoji8]

Do góry