reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Thalea ja jeż zakładałam, że do trzech razy sztuka... ale teraz to coraz częściej myślę, że może mój M zgodzi się na wydłużenie starań do 6... u nas jak iui nie pomoże to nie stać na in vitro... :(

reklama
Beti, marzen życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, a w szczególności tego jednego ;*

Thalea witam ;)

Nou ja miałam iui w poniedziałek 9 i oprócz tego, że boli mnie brzuch i to tak samo jak w każdym miesiącu przed @, to też nie czuję żadnych objawów. Na dodatek nie mam pojęcia kiedy mam zrobić bete bo lekarz mi nic konkretnego nie powiedział. I będę musiała zrobić ją na własną rękę, bo skierowania tez nie dostałam.

Lazurytka bolący brzuch na @ to podobno dobry objaw, wszędzie na forach jak czytam to te dziewczyny, którym się udało po iui pisały, że tak właśnie miały... u mnie nic a nic :( czuję się tak samo jak zawsze.... Co do bety to mnie gin kazał zrobić równo dwa tygodnie po iui ale ze względu na wyjazd muszę zrobić dwa dni wcześniej no i oczywista dał mi skierowanie... Ja miałam w piątek, jutro mija pierwszy tydzień... Myślę, że też po dwóch tygodniach powinnaś zrobić o ile @ nie przyjdzie wcześniej.

Kath super decyzja!! Ja mam bete zrobić 27 niby ale rzeczywiście zrobię w środę 25. Choć zastanawiam się czy jest sens... czy lepiej nie poczekać na @ a tak to będę się łudzić i potem gorzej przeżywać...

reklama
Kath super decyzja!! Ja mam bete zrobić 27 niby ale rzeczywiście zrobię w środę 25. Choć zastanawiam się czy jest sens... czy lepiej nie poczekać na @ a tak to będę się łudzić i potem gorzej przeżywać...
Ja i tak trzymam za ciebie kciuki...i wierze ze fasolka bedzie...
Ja poszlam na bete bo musialam juz dupka odstawic i chcialam byc pewna ze nic zlego nie narobie...

Do góry