reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti super! Teraz trzymam kciuki za pozytywną betę :)
Kath &&&&& czekam na dobre wieści...
Buraq no nam gin wszystko mówi co i jak wygląda co właśnie sobie bardzo u niego cenię.

Ja niestety myślę, że znów się nie udało... sam gin w sumie mówił, że słabe to nasienie w tym miesiącu, i wydaje mi się, że chłopaki nie dały rady. Czuje, że nic tam nie ma... ;( mierzyłam dziś temp. i stoi w miejscu a powinna coś podskoczyć jakby coś było. Moja koleżanka jak zaciążyła to na 3 dobę miała już 38 stopni... ehhh

reklama
Kath nie lubię tego... i póki nie będziesz mieć czarno na białym, że się nie udało to ja nadal będę trzymać kciuki. :)
Muszę Wam powiedzieć, że za to mój M w tym miesiącu jest jak anioł... i ciągle on mi za to mówi, że się na pewno udało... a nawet jeśli nie to, że będziemy próbować do skutku... gdzie wcześniej było hasło "to nie będziemy mieć dzieci", chyba wiadomość od gina, że naturalnie nie ma szans tak na niego podziałała... szkoda mi go trochę bo w sumie wiem, że robi wszystko co tylko może żeby chłopaki były lepsze a one nic... wczoraj na monitoringu to gin nawet stwierdził, że szkoda że chłopaki takie słabe bo owu była ekstra... ale kazał wierzyć...

Katharina - trzymam kciuki, :-) :-) na pewno będzie dobrze.

Beti - kciuki za chłopaków :-) :-) kiedy robisz betę?

Magda - co u Ciebie? Jakieś wieści OA?

MAJ

16- Beti -iui
17- M26- wizyta
25- Nouvelle - beta hcg
Marzen- wizyta

CZERWIEC

1- Anika -usg połówkowe
Ewik- hsg
Pyreczka - laparoskopia

Lumio, Pyreczko, Kredko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nouvelle Twoja sytuacja z IUI wygląda ciekawie :) także teraz czekam na wieści i trzymam kciuki :) i nie porównuj siebie do koleżanki bo każdy organizm inaczej reaguje, moje dwie ciąże zaczynały się całkiem inaczej więc nie panikuj na zaś &&

Katharina czekam na Twoje dzisiejsze wieści &&

Marzen oby te Twoje wszystkie dolegliwości szybko minęły !!

Beti - cudowne podejście :) ja ostatnio tak sobie myślałam, że już mam tyle wiedzy w głowie (m.in. dzięki Wam), że jak przyjdzie czas na nas to też na luzie już :)

reklama
Do góry