reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny, jestem po monitoringu. Owulacja była z trzech pęcherzyków, dwa pękły prawdopodobnie w dniu iui i jeden wczoraj. Są jak to gin powiedział dwa piękne ciałka żółte, mocno i dobrze ukrwione. Teraz mam brać dupka i luteine i czekać na bete... gin kazał 27 maja ale zrobię 25 bo wyjeżdżamy... trzymajcie kciukasy ;)

Z zupełnie innej beczki: powiedzcie mi proszę jak działa tu system oceny postów? To, że ktoś bez sensu ocenia moje negatywie to pal licho, ale sprawdzając przy okazji które, odkryłam, że ja wystawiłam 3 negatywne oceny! ie jest to niby ważne, ale to nie ja je klikałam a nie lubię jak coś się robi w moim imieniu... Jedną zlokalizowałam i usunęłam, do pozostałych dwóch dotrzeć nie umiem:/

reklama
Witam ja tylko na chwilkę, trochę nie miałam czasu wejść i coś napisać.
Czuję się normalnie, nic mi nie dolega, żadnych objawów nie mam a jutro będzie tydzień od inseminacji. Zastanawiam się kiedy ewentualnie mam sprawdzić czy się udało.
Ja biorę duphaston i nie odczuwam po nim żadnych zmian. A lekarz mi powiedział, że mam go brać i jak skończę to dostanę okres a jak nie dostanę to znaczy, że ciąża.

Do góry