reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems nie dziwne ze te testy takie drogie jak jakieś buzki pokazują :) ja z takimi się nie spotkałam.
I tez raczej sceptycznie do nich podchodze

reklama
Smerfeta a jak Twoje zakupy w bon prixie? Ja pare lat temu kilkakrotnie skusilam sie na zakupy u nich i za kazdym razem odsylalam bo znacznie odbiegaly od zdjec a jakosc byla fatalna mimo, ze nie kupowalam najtanszych rzeczy. No ale moze zle trafilam ;)

Kasik sukienka idealna, jak na mnie szyta :tak: Sukienka W tej sukience będziesz • 99.99 zł • Bon prix
Jakość zbliżona do orsey. Siora też sobie dobrała (oczywiście inną), też fajnej jakości i również leży na niej idealnie. Nigdy nie kupuje ubrań w bonprix, które nie posiadają jeszcze opinii bo można przejechać się raz że na jakości, a dwa na rozmiarze. Siora normalnie kupuje rozmiar 40/42 ale sugerując się opisami wybrała w tym przypadku 36/38.

A pamiętam to że któremuś małżonkowi/partnerowi wyszedł pozytywny test owu :-D

Ty wiesz Kasik że ja muszę być gwiazdą wieczoru ;-) Jak najbardziej to na weselicho brata. Mój M będzie świadkiem tylko ma strasznie stary gajer :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że damy radę kupić mu coś niedrogiego
A o genetyku jak najbardziej pamiętam, dzięki :tak:

To akurat mnie nie dziwi ze u mężczyzn wychodzi pozytywny... Oni tez maja hormon lutenizujacy służy regulacji progestetonu i cos jeszcze ma wspólnego z testosteronem , wiec akurat tutaj wszystko jest ok..

reklama
no a moja dwutygodniowa owulacja?:))))
swoja drogą..w kolejnym cyklu robiłam testy i owu miałam..gdy kreski na teście były ledwoco...na usg juz było po owu.. a na teście dopiero po 2 dniach...

u mnie sie one zupełnie nie sprawdzają...
ale moze u kogoś...

Do góry