reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasica robiłam podstawowy panel genetyczny w niepłodności, czyli ja: detekcja mutacji Leiden w genie Proakceleryny - czynnik V, detekcja mutacji G20210A w genie Protrombiny - czynnik II, detekcja mutacji w genie MTHFR a M: detekcja 2 mutacji w genie CFTR, detekcja mutacji w rejonie AZF. Mi wyszła mutacja MTHFR ale mam niską homocysteinę więc niegroźna. W najbliższy wtorek robię też badania pod kątem raka bo moja mama miała raka piersi - detekcja mutacji w genie BRCA1.

Luize kciukasy za skompletowanie dokumentów i szybką kwalifikację :tak:

A ja jestem pod wrażeniem, przed chwilą dzwonili z Invicty, że zwolnił się termin 23 czerwca do immunologa i pani pyta czy mnie przepisać z 30-tego bo pamięta, że wczoraj ten termin bardziej mi odpowiadał :szok: Coraz bardziej Invicta mi zaplusowuje ;-):-D Chyba się dowiedzieli, że chcę uciec do Białegostoku ;-)

reklama
A co tu dzisiaj tak cicho???
Emenems - robiłaś te testy?
Anika, Kasica - co tam u Was?

Ja mam dzisiaj dobry humor, bo wreszcie zaplanowałam sobie urlop. I mam teraz jakąś odskocznię od tematu :-D

Jeszcze dzis miałam isc na kolacje z mezem a poklocilismy sie strasznie az szkoda mowic i wstyd, nie widze sensu w kupowany tych testów bo nie wyobrażam sobie teraz współżycia .... Plany planami a zycie weryfikuje. Humor mam podły, siedze zamknieta w pokoju czekam az pojdzie spac bo nie chce go nawet ogladac, nie mam siły na żadne dyskusje i rozmowy. Umieram z głodu bo jadłam ostatni raz jogurt o 11 w pracy. W domu nic nie ma bo miało byc wyjście do restauracji.... Dzis chciałabym po prostu zniknąć

Luize & kasik : dzięki za przywitanie.

Krótko o mnie : dziś jestem po hcg. Za tydz wizyta kontrolna i podejście do aid. Ustalimy szczegóły i wogóle...

reklama
Wlasnie, sorki- witaj Lalka:)

No jak kazdy, mowilam, ma swoje wady ale wstyd pisac, a pojechaliśmy po kwiaty na taras.....i na tym sie skończyło....na koniec "rozmowy "pozyczylam mu tylko zeby kiedys ktos sie tak odezwał do jego corki jak pn do mnie-Bobrze jestem czyjaś córka...

Do góry