reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej Mama!! czuję się dobrze jedynie trochę nudności, ból głowy, senność i trochę piersi ale tak ma być więc się cieszę że są. Ale dopiero w czwartek jak zobaczę że serduszko bije to się może trochę uspokoje. A jak Twoje staranka?? Działasz??

asiiek - w koncu kazdej z nas sie uda. ja jeszcze IUI nie mialam ale sie powoli do tego przygotowuje i sama nie wiem. Najpierw chcialam Ci napisac, zebys moze jeszcze poprobowala kilka razy z IUI a z drugiej strony sama bym pewnie byla zniechecona po kilku nieudanych probach. ale glowa do gory!

asiiek - w koncu kazdej z nas sie uda. ja jeszcze IUI nie mialam ale sie powoli do tego przygotowuje i sama nie wiem. Najpierw chcialam Ci napisac, zebys moze jeszcze poprobowala kilka razy z IUI a z drugiej strony sama bym pewnie byla zniechecona po kilku nieudanych probach. ale glowa do gory!
teraz zaczynamy 20 cykl staran i uwierz mi ja juz trace siły .... podjelismy z mezem decyzje ze robimy to iui i na tym koniec z nimi...tzn moj to wogole nie chcial tego robic tylko odrazu invitro..ale ze miałam juz kupione leki i umowione wszystko z ginka to jeszcze raz podejdziemy...

SYLKABECIA-dzialam ,dzialam-pewnie :))
&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartek i serduszko :)!!!

ASIIEK- mam tu kumpele,której mąż ma slabą armie -bo zaledwie 2miliony plemników!!! podchodzili do 5 IUI bo lekarz im powiedzial ,ze tyle ma sens a potem in vitro albo adopcja...
żadna IUI u nich sie nie powiodla...teraz dzialają "naturalnie" ale myślą o adopcji...

mam nadzieje,ze u Was zadziala albo to IUI albo in vitro-życzę Ci tego z caleeeego serca!

POK- za Ciebie też zaciskam &&&&-Ty wiesz! mam nadzieje,ze do sierpina uda sie naturalnie!!!! :)

reklama
dlatego mama my nie chcemy tracic wiecej czasu na podchodzenie do iui....jesli bede miała krótki protokól to pojdzie szybko ale jesli długi to troche przyjdzie nam poczekac na dzidzie...ale mam nadzieje ze juz w tym roku bede obchodziła dzien matki :-)

Do góry